Probleme mari pentru AUR. O personalitate importantă din partid ar putea ajunge în spatele gratiilor. Mai exact, este vorba despre Viorica Ancuţa Cârcu, lider al partidului AUR, care este acuzată de proxenetism.

În acest context, poliţiştii din Bistriţa – Năsăud au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pe numele acesteia. În prezent, liderul AUR se află deja în custodia poliţiştilor, însă a anunţat că va contesta decizia.

”Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare, vineri seară, un mandat de arestare preventivă emis pe numele unei femei de 38 de ani, acuzată de proxenetism. În această seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda.â

Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrişoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de proxenetism”, transmite IPJ Bistriţa -Năsăud, potrivit News.ro.

Liderul AUR și-a anunțat urmăritorii

Polițiștii mai informează că femeia urmează să fie dusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

De menționat este faptul că, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Viorica Ancuţa Cârcu își anunța urmăritorii cu privire la situația ei. Liderul AUR susținea că va fi arestată, dar că va contesta decizia.

Totodată, ea a precizat unde va face cotestația și la ce Tribunal o va depune pentru soluționare.

”Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în Statul de drept “românia” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper ca în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur şi simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă.

În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu”, a scris femeia pe Facebook.