Lovitură cruntă încasată de către Anamaria Prodan! Gigi Becali i-a luat totul. Nu mai are scăpare. După scandalul transferului lui Dennis Man în Italia, la Parma, latifundiarul din Pipera a luat o decizie radicală.

Gigi Becali, lovitura supremă pentru Anamaria Prodan

Gigi Becali i-a dat lovitura supremă impresarului de fotbalişti, Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera a luat o decizie drastică. Anamaria Prodan nu mai reprezintă niciun jucător al roş-albaştrilor. Vestea a fost anunțată chiar de patronul echipei, în urma scandalului de la transferul lui Dennis Man.

Transferul lui Dennis Man în Seria A, la Parma, a declansat un război uriaș în fotbalul românesc. Afacerea s-a făcut prin intermediul unei firme care colaborează cu Giovanni Becali.

Anamaria Prodan are contract cu Dennis Man și s-a enervat pentru că nu a fost inclusă în aceste negocieri de milioane de euro. A fost momentul în care Gigi Becali și Anamaria Prodan și-au aruncat vorbe grele.

Acum, toți jucătorii au fost nevoiți să renunțe la contractul cu soția lui Laurențiu Reghecampf. „Anamaria Prodan nu mai are niciun jucător. A avut până ieri, azi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine.

Eu nu pun condiții, eu spun ce faci. Nu spun că «da» sau că «nu», după jignirile ale nu mai avea rost”, a declarat patronul roş-albatrilor, conform Digi Sport.

Gigi Becali a amintit că a luat o decizie similară și în momentul în care s-a certat cu Giovanni Becali. „Ce mă interesează pe mine? Eu comand! Eu sunt Becali și așa se face la mine. Așa se traduce FCSB…. Faci ce spune Becali. Și când m-am certat cu Giovanni, la fel a fost. Nu mai avea jucători la FCSB. Eu sunt în fotbal de 20 de ani și așa se lucrează cu mine. Eu spun ce să faci.

La mine nu este o companie modernă… este mai conservatoare. Mă duc la judecător şi îi spun să vadă ce marcă e: «FCSB – faci ce spune Becali».

Dacă nu mă jignea nu aveam nicio treabă cu jucătorii. Giovanni a muncit mult la transferul lui Dennis Man. Nu-i dăm dreptate?”, a mai declarat Gigi Becali.

Raspunsul impresarului

Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a susținut că toți jucătorii care aveau contract cu ea, au fost chemați și obligați să renunțe la contractul cu ea. Anamaria Prodan a susținut că fotbaliștii au fost amenințați că nu vor mai juca.

Este vorba despre Andrei Vlad, Andrei Miron, Ionuț Panțâru, Darius Olaru, Adrian Șut și Gabriel Simion. Sunt jucători care până acum 24 de ore au avut contract cu Anamaria Prodan.

„Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală s-a pus să caute avocați ca să-i scoată din contractele cu mine.

Gigi le-a promis jucătorilor că dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi.

Cristea, Andrei Vlad, Panţîru, Şut, Olaru şi Simion, ei sunt jucătorii mei. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB din momentul în care nu sunt de acord”, a declarat Anamaria Prodan, conform Fanatik.