Lidia Buble este gravidă? În urma postării făcută pe rețeaua de socializare, fanii s-au arătat intrigați iar unul dintre aceștia chiar a întrebat-o pe artistă dacă este însărcinată.

Drept urmare, vedeta i-a răspuns internautului într-un mod simplu și complet surprinzător. Conform acesteia, a luat doar câteva kilograme în plus. „Sunt doar grasă”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble, dusă de urgenţă la spital

Conform informațiilor transmise de către aceasta pe rețeaua de socializare în urmă cu ceva timp, cântăreaţa a suferit de dureri puternice de gât şi nu a mai putut să vorbească. Medicii i-au spus clar că trebuia să ia o pauză şi să se menajeze un timp, aşa că muzica a fost pusă pe pauză o perioadă.

„Mă simt de parcă aș fi împăiată. M-am trezit cu o durere de gât… Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Mă doare și când înghit saliva.

Este crunt. Am fost să-mi iau medicamente. Dacă știți niște leacuri, vă rog să lăsați mesaje”, le-a transmis vedeta fanilor pe pagina sa de socializare.

Medicii pe care i-a consultat Lidia Buble i-au spus că situaţia nu se va rezolva dacă nu ia o pauză vocală. În plus, cântăreaţa trebuie să ia şi antibiotice şi să facă injecţii pentru a scăpa de aceste dureri.

„Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup şi îmbrăţişez de nu vă vedeţi”, a mai postat Lidia Buble pe Instagram.