Lidia Buble a postat pe pagina sa personală o nouă fotografie care arată că a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion și că se bucură. din nou, de viață. Imaginea postată are în prim plan picioarele și posteriorul artistei, acestea fiind foarte bine lucrate la sala de fitness.

Fanii au reacționat rapid și deși nu pot comenta la fotografie, peste 40.000 de persoane au apreciat noua postare a Lidiei Buble în mai puțin de 24 de ore.

De ce s-au despărțit cei doi

Presa mondenă spune că vedeta Antenei 1 ar fi călcat strâmb, iar Lidia nu i-ar fi iertat greșeala. Răzvan a fost surprins în compania unei misterioase roșcate.

Lidia Buble a avut o reacție violentă

De cealaltă parte, Lidia Buble a șters toate fotografiile cu cei doi pentru a nu mai rămâne cu niciun fel de amintire. De asemenea, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul separării celor doi.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion însă, nu s-a atins de nimic. Moderatorul Tv a păstrat toate imaginile cu Lidia Buble pe contul personal de instagram.

Mesajul de despărțire postat de Răzvan Simion

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

Viața frumoasa, Sufletel!”, scria Răzvan Simion.

View this post on Instagram

📸 by me 😜

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on