Lia Olguța Vasilescu, una dintre cele mai vocale voci din PSD, în ultima vreme, a făcut marți seară declarații incendiare, în direct la un post de televiziune. Fostul ministru al Muncii a afirmat că nu se mai simte confortabil în formațiunea politică pe care a susținut-o până acum necondiționat.

”Nu, nu mă simt confortabil. Am aflat din presă. Este adevărat că statutul PSD permite oricărui cetățean să se înscrie în partid. Conform statutului, orice cetățean poate să se înscrie în PSD. Ce să facem? Va fi un simplu membru de partid, doar nu vă imaginați că va veni să conducă partidul”, a comentat Vasilescu, în direct la TVR, intrarea lui Cozmin Gușă în partidul condus de Viorica Dăncilă.

Reprezentanta social-democraților a venit și cu argumentele care o fac să aibă o poziție atât de radicală la adresa noului membru al partidului:

”Cred că mulți nu sunt confortabili, nu cu faptul că domnul Gușă a venit în partid, ci că a venit, așa, pe nepusă masă. El nu este doar un om care a atacat PSD, ci proprietarul unui post de televiziune care a fost vârf de lance al atacurilor împotriva PSD, în această perioadă. Ne întrebăm de ce a scăzut PSD? Din cauza faptului că niște oameni au operat cu niște lozinci”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.