În timpul meciului cu Rapid, Markovic și Koljic au răsturnat situația în ultimele 8 minute, iar echipa din Bănie a urcat acum pe loc de playoff.

Laurențiu Reghecampf a declarat că meciul a fost unul deschis, însă s-a arătat extrem de deranjat de modul în care echipa a jucat în prima repriză, subliniind faptul că nu mai vrea să vadă așa ceva.

Totodată, antrenorul susține că portarul echipei adverse a fost inspirat și a reușit să scoată mingi incredibile, adăugând că nu este interesat de faptul că echipa sa este prima care dă gol Rapidului.

”Un meci deschis, ne-am creat multe ocazii după eliminare. Am jucat foarte bine în repriza a doua, după un joc în prima repriză pe care nu aș vrea să-l mai văd vreodată.

Portarul lor a fost foarte inspirat, a scos mingi incredibile. Mă bucur pentru Koljic că a reușit să marcheze, mă bucur pentru atitudine. Nu mă interesează că suntem prima echipă care dăm gol Rapidului, astea trec”, a  spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf anunță noi mutări

În final, el a mai adăugat că deși au existat incidente, se bucură de atmosfera trăită, precizând că va urma o pauză care va pregăti noi veniri.

„Chiar dacă au fost incidente, mă bucur să văd o asemenea atmosferă, era păcat să nu ai astfel de fani pe stadion.

Urmează pauza, noi acum mai mult ne gândim la veniri, nu e vorba însă de un portar nou. Mirko are contract, sunt foarte mulțumit de el. Nu mă interesează că suntem prima echipă care dăm gol Rapidului, astea trec”, a declarat Reghecampf după meci.

De cealaltă parte, antrenorul Universității a comentat sec și cea ce s-a întâmplat la CFR Cluj și demiterea lui Marius Șumudică.

”CFR este echipa campioană, nu este problema mea, dar nu este ok să se întâmple asemenea lucruri, era fair play ca discuțiile să se încheie amiabil”, a mai spus Reghecampf.