Momente mai puțin plăcute pentru Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est. Artistul a ajuns la Urgențe, după ce a înghițit, din greșeală, o bucată dintr-un tacâm de platic.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, în, Pitești, unde formația a avut un concert.

”Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat și în timp ce serveam, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgență din Pitești dar acolo neavând endoscop, decât în timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde prin endoscopie mi s-a extras bucațica de plastic din esofag”, a povestit Laurențiu Duță, pe Facebook.

Artistul a primit însă pe loc tratament de specialitate, deoarece riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, era foarte mare. Totul s-a terminat cu bine și Laurențiu Duță a avut parte de o recuperare rapidă, singura consecință a neplăcutului incident fiind reprogramarea cu două zile a concertului pe care trebuia să îl susțină.

El a ținut să avertizeze însă pe internet asupra riscurilor pe care la aduc tacâmurile din plastic:

”Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac astfel putând provoca o perforație intestinală.

Am scris aceste rânduri ca un avertisment în speranța că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi”, a scris Lauranțiu Duță pe Facebook.