Laurențiu Duță vine duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cântărețul și compozitorul Laurențiu Duță vine duminică, 2 octombrie 2022, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta este cunoscut publicului ca membru al trupei 3 Sud Est și compozitor al unor piese devenite hit-uri, dar foarte puțini știu despre Laurențiu Duță că este pasionat de sport și că a fost campion județean la judo, la categoria 37 de kilograme.

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu 3 Sud Est câștigând o serie de premii muzicale, ceea ce le-a adus membrilor grupului  titulatura de „regii muzicii dance”. În 2008, 3 Sud Est s-a destrămat, însă în 2014 a revenit pe scenă.

Laurențiu Duță este și producător muzical, de numele său se leagă succesul trupelor Animal X și Candy, a compus hit după hit pentru cei mai cunoscuți artiști români. Este căsătorit și are o fiica.

„Sunteți vinovat pentru destrămarea trupei 3 Sud Est?”, „Se lucrează mai ușor cu fetele decât cu băieții?”, „Ați fost mentor sau <șarpe> pentru Animal X?”, „Cine este cel mai mare <mafiot> din muzica românească?”, „De câte ori ați copiat?”, „Ați mai fi urcat pe scenă dacă nu exista Michael Jackson?”, „Ce amintiri îl chinuiesc pe Laurențiu Duță?” sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le va adresa, duminică seară, lui Laurențiu Duță, potrivit unui comunicat de presă transmis de Kanal D.

Sursă: Kanal D

Schimbări în grila Kanal D! Denise Rifai și Dan Negru, capi de listă pentru programele de toamnă

Vă amintim că, începând cu această săptămână, o serie de schimbări vor avea loc în grila de programe Kanal D. Serialele fenomen care au cucerit inimile românilor își vor schimba zilele de difuzare, astfel că producția „Aripi frânte” va fi difuzat doar patru zile pe săptămână, de luni până joi, la ora 20:00, iar serialul „Infidelul” va putea fi urmărit două zile pe săptămână, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

„Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, va face deliciul serilor de duminică ale telespectatorilor. Game show-ul prezentat de Dan Negru va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Tot din această săptămână, emisiunea de interviuri revelatoare „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată în fiecare duminică, imediat după “Tu urmezi!”. Așadar, în fiecare duminică, de la ora 22:00, Denise Rifai își așteaptă telespectatorii cu noile interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului.