Puțini știu însă cât câștiga de fapt Andreea Berecleanu și dacă salariul ar fi fot unul dintre motivele pentru care vedeta a făcut o astfel de alegere.

Potrivit declarației de avere a fostului soț, Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu câștiga în anul 2012 un salariu de 224.000 de lei brut, adică 18.666 de lei pe lună. Între timp, vedeta ajunsese să câștige de la Antena 1  suma de 500 de euro lunar.
În ceea ce privește înlocuirea acesteia de către Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu a povestit că această „mutare” a fost una așteptată.
„Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!”, a declarat recent Andreea Berecleanu pentru Viva.

Decizia a fost a ei

În ceea ce privește decizia de a pleca de la Observator, Andreea Berecleanu spunea că decizia de a pleca  i-a aparținut, nedorindu-și prelungirea contractului de muncă în alte condiții decât cele stabilite inițial. De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit că au fost „multe dedesubturi”, fapt pentru care a luat această hotărâre.

În luna februarie, Antena 1 anunța oficial că Andreea Berecleanu urma să fie înlocuită la pupitrul Observatorului de către Sandra Stoicescu.

La scurt timp după, Andreea a reacționat pe contul său de Instagram unde specificat că este o fire e care nu acceptă „situații impuse”, drept pentru care a decis să încheie colaborarea cu Antena 1.