Sergiu Andon, fost deputat al Partidului Conservator,  a adus lumină într-o problemă care a trezit interesul tuturor românilor, dintr-o tabara sau alta, în care actorul principal este fosta șefă DNA.
 
Acesta e explicat, într-o declarație pentru Dcnews.ro, că motivele candidaturii lui Kovesi pentru procuror european au un alt scop, acela de a o propulsa drept candidat la președinție.
 
„Eu cred în ipoteza că tot jocul acesta s-a făcut, nu de dragul magistraturii sau de dragul statului de drept, ci este un mic purgatoriu, o mică spălătorie de imagine pentru doamna Kovesi care apare la acest moment drept controversată. Apoi, cu aureola de candidat sau de deținător al funcției, doamna Kovesi să se poată întoarce drept candidat în alegerile prezidențiale”, a declarat avocatul Sergiu Andon.
 
Andon mai consideră că în urma spălării imaginii sale, Laura Codruța Kovesi ar putea fi un candidat mai atrăgător de simpatii decât Iohannis sau Cioloș, pe partea de dreapta a electoratului.
 
„Dacă privim din punct de vedere politic, partea de dreapta a electoratului nu are un candidat serios, credibil sau antrenant de simpatii și nici nu se prefigurează un astfel de candidat. Așa că, într-o astfel de criză de candidați, spălătoria aceasta de imagine, și reîntoarcerea doamnei Kovesi pe un cal alb… o face un candidat cât de cât mai atrăgător de simpatii decât actualul președinte Iohannis sau decât Cioloș”, a adăugat Andon.


Te-ar putea interesa și: