Klaus Iohannis s-a pozat cu un manelist celebru la New York. Il știe toată România

Președintele a fost surprins după ce a găsit niște români în centrul New York-ului, care l-au recunoscut imediat. După cele câteva minute petrecute împreună, Klaus Iohannis a acceptat să se fotografieze cu aceștia, în contextul în care ei susțineau că sunt fanii lui.

Astfel, pozele arată că Iohannis era de-a dreptul încântat de compania celor care l-au abordat pe stradă în mijlocul orașului, conform celor scrise de fanatik.ro

Cine l-a oprit, de fapt, pe președinte?

Klaus Iohannis părea că habar nu avea cu cine s-a văzut, de fapt, pe străzile New-York-ului. Este vorba despre unul dintre cei cunoscuți maneliști din România, nimeni altul decât Sorinel Puștiu. Potrivit sursei menționate, manelistul, însoțit de părinții săi și de un amic, este într-un adevărat turneu în SUA.

Trebuie menționat că Sorinel Puștiu este și destul de implicat în politică. Acum mai bine de un deceniu, odată cu Adi Minune, acesta a ajuns membru de partid al PSD, fiind, la vremea respectivă, un mare susținător al candidatului PSD, Mircea Geoană, care a fost învins la câteva mii de voturi de Traian Băsescu.

Cu ce a zburat șeful statului în SUA?

Programul președintelui Klaus Iohannis pentru vizita în SUA a fost unul destul de strict, iar transportul a fost și el unul special. Mai exact, șeful statului a zburat cu un avion privat închiriat de la Global Jet.

„Președintele României a zburat duminică, 19 septembrie, din București spre New York via Sibiu cu un avion privat de tip Dassault Falcon8X (LX-LXL) închiriat de la Global Jet.

Președintele participă în zilele ce urmează la Adunarea Generală ONU organizată la NY și la un summit pe tema pandemiei organizat de Administrația Prezidențială a SUA” scrie BoardingPass.

În ceea ce privește programul acestuia în primă fază, începând cu ora 15:00 (ora României), preşedintele Klaus Iohannis va fi primit oficial de secretarul general al ONU, Antonio Guterres, informeaă Administrația Prezidențială.

Totodată, potrivit sursei citate, preşedintele a participat la deschiderea segmentului la nivel înalt al dezbaterilor generale ale celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale ONU. Ulterior, Klaus Iohannis a avut intervenţia naţională din cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale ONU.

Sursa foto: INQUAM Photos, Alexandru Busca