Reacție dură a jurnalistului Victor Ciutacu, în fața refuzului președintelui Iohannis de a participa la o dezbatere alături de contra-candidata sa în alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă.

Trebuie precizat că Viorica Dăncilă a fost prezentă joi seară în emisiunea moderată de jurnalist la postul de televiziune România TV, în una din ultimele apariții televizate, înaintea închiderii campaniei electorale.

Victor Ciutacu a postat mesajul pe internet, după închiderea emisiunii:

”Ditamai bărbatul fălos fuge de mâna asta de om? Îl aleargă femeia de câteva săptămâni, îl ademenește, îl provoacă, el nu și nu, Batman, Batman. Hai, bre, Înaltule, ai motor nemțesc și caroserie solidă, ți-e teamă că n-apuci să vorbești de ea? E mititică, nu sare la lume, nu mușcă, zău așa. Fă-mi și mie seara asta! Sunt liber, stau acasă, îmi fac și popcorn. Ne învoim sau iar dumnezeiești prin republică?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Klaus Iohannis a refuzat, vineri seară, o ultimă invitație la dezbatere lansată de Viorica Dăncilă. Președintele s-a aflat, în cursul zilei de vineri, într-o vizită electorală în județul Bacău, unde a declarat că preferă să îi întâlnească pe simpatizanții PNL și să o lase pe candidata PSD să își facă singură campania.