Deşi suma este uriaşă la prima vedere, aceasta reprezintă doar 0,12% din averea totală a lui Bezos, care a ajuns la 121 milarde de euro. Pentru comparaţie, fiecare român are, în medie, o avuţie netă de circa 22.300 de euro. Cu doar 0,12% din averea sa, fondatorul Amazon şi-a cumpărat cea mai scumpă vilă din Los Angeles, în timp ce un român, cu 0,12% din averea sa netă, ar putea să îşi cumpere un bun care valoreză 27 de euro (130 lei).

Warner Estate a fost concepută în anii 1930 pentru Jack Warner, care a fost preşedintele Warner Bros. Construcţia proprietăţii a durat 10 ani şi are terase, case pentru oaspeţi, un teren de tenis, dar şi unul de golf şi se întinde pe o suprafaţă de 36.000 metri pătraţi.

Preţul de vânzare al proprietăţii Warner Estate – 165 de milioane de dolari – este considerat drept cea mai ridicată sumă dintr-o tranzacţie imobiliară rezidenţială din zona Los Angeles, depâşind recordul anterior de 150 milioane de dolari, suma pe care afaceristul Lachlan Murdoch a plătit-o pentru a achiziţiona proprietatea Chartwell din Bel-Air. Jeff Bezos, a cărui avere netă a fost estimată de Forbes la 131 miliarde de dolari în acest an, deţine proprietăţi în întreaga lume.