Gina Pistol a spart banca. Prezentatoarea de la Asia Express a dat marea lovitură. Iubita lui Smiley a fost plecată timp de două luni în Filipine și Taiwan pentru a filma în calitate de prezentator, cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express.

Gina Pistol a spart banca

Antena 1 a plătit-o pe Gina Pistol cu 15.000 de euro pentru prezentarea acestui show, conform impact.ro. Este o sumă fabuloasă, dar iubitul Ginei, celebrul Smiley, încasează acești bani într-o noapte, într-o noapte pe un concert.

Nici salariile concurenților nu-s de neglijat. Alex Velea a luat pe emisiune suma de 1000 de euro. Eforturile fiecărui concurent au fost răsplătite cu sume de până la 30.000 de euro.

La întoarcerea în țară, vedeta a dezvăluit că deși este un om căruia îi place să călătorească foarte mult, i-a fost extrem de dor de casă.

„În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat! Apoi am ajuns și la frig…Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei.

Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer senin și temperaturi plăcute, vară în toată regula la prânz, când soarele arde și poți sta lejer în costum de baie și toamnă cu ploi mărunte și temperaturi scăzute după-masă. Probabil telespectatorii vor avea impresia că o ediție a fost filmată în perioade diferite ale anului”, a declarat Gina Pistol.