Irinel Columbeanu spune tot despre infectarea cu coronavirus! Omul de afaceri: Este un virus planificat parșiv

La finalul lunii septembrie presa nota că Irinel Columbeanu s-a infectat cu coronavirus și că a fost internat la spital. Omul de afaceri nu a făcut o formă gravă a bolii, dar a avut nevoie de atenția medicilor.

Într-un interviu oferit pentru cancan.ro, omul de afaceri a povestit cum s-a simțit în acea perioadă și ce l-a determinat să apeleze la ajutorul medicilor. Irinel Columbeanu a povestit că boala a debutat cu simptomele cunoscute pentru coronavirus. După o scurtă perioadă, spune omul de afaceri, simptomele au dispărut moment în  care și-a dat seama că trebuie să se testeze pentru coronavirus. În urma unui rezultat pozitiv, Irinel Columbeanu a apelat la ajutorul medicilor.

”A fost un episod complicat, care bine că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și mai ales ales când s-a întâmplat. Simptomele au fost la început cele arhicunoscute, frisoane febrile, pierderea poftei de mâncare și parțial a gustului și mirosului. După care au dispărut, făcându-mă să cred că nu aveam nimic, doar, doar oi alege să nu merg la spital. Atunci mi-am dat seama că este un virus planificat parșiv, și de aceea imprevizibil și foarte periculos.”, spune Irinel Columbeanu pentru sursa anterior citată.

Irinel Columbeanu: Virusul există

La vremea respectivă, după ce au apărut în presă mai multe informații cu privire la infectarea sa cu COVID, omul de afaceri a confirmat că s-a îmbolnăvit. Acesta povestea pentru ciao.ro că virusul există și că este unul ”parșiv”.

”Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.