Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul vânzărilor de automobile, Ionuț Lupu este specializat pe segmentul de dezvoltare și creștere a business-ului, iar preluarea conducerii executive a Euro Inter Trade Corporation (EIT) vine ca o direcție firească in urma rezultatelor obținute în activitatea profesională.

„Sunt încântat de acest nou capitol profesional și aștept cu mare interes demararea activităților alaturi de echipa EIT Corporation. Împreună, vom identifica noi oportunități de a ne crește perfomanțele și, cel mai important, de a continua să depășim așteptările clienților noștri. Am convingerea că noua structură va întări poziția EIT și percepția asupra autoturismelor marca Volvo pe piața din România”, a declarat Ionuț Lupu, noul director executiv al EIT Corporation.

Adițional experienței pe care o are în domeniul auto, Ionuț Lupu este licențiat în științe economice și absolvent a două programe de masterat – Management și Strategie, respectiv Comerț Exterior, dar și al unui program MBA Executive dedicat persoanelor cu funcții de conducere. În sfera profesională a ocupat poziții de management  în companii precum Dacia Commercial, Renault Commercial Roumanie sau Honda Trading Romania.