Ţiriac, dat de gol! Iubita secretă a magnatului s-a dezlănţuit cu ocazia întrebărilor puse de jurnaliști.

Irina Deleanu a vorbit și despre promisiunea pe care i-a făcut-o Țiriac.

Ţiriac, dat de gol! Iubita secretă a magnatului s-a dezlănţuit: Se cunosc de 25 de ani

Fostă sportivă de gimnastică ritmică a vorbit fără perdea despre relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac.

Ea a dezvăluit că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi au o relaţie specială.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu.

Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

„Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a completat ea.

„Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, a mai spus Deleanu.

Ar ocupa locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni din lume

Irina Deleanu a mai spus că ultima dată când s-a văzut cu Ion Ţiriac a fost acum și că omul de afaceri i-a făcut o promisiune.

„Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele.

Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurăm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a mai spus Irina Deleanu, pentru playsport.ro.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Potrivit Hurun Report, fostul mare tenismen ocupă locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni de pe planetă, cu o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari.

După ce s-a retras din tenis, Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne timp de 20 de ani.

Țiriac a ieșit la pensie cu gradul de colonel

El a ieșit la pensie cu gradul de colonel. Chiar dacă miliardarul preferă să nu vorbească despre averea și câștigurile sale, iată că s-a aflat ce pensie încasează lunar de la stat.

Ion Țiriac ar primi 12.000 de lei, potrivit impact.ro. Fostul jucător de tenis nu și-ar fi ridicat pensia încă din anul 1999.

Trebuie amintit faptul că Ion Țiriac a fost împotriva creșterii pensiilor cu 14% în 2020.

”Fraților, cu tot respectul pentru pensionari, aud treaba asta cu pensiile de 20 de ani! Dacă s-au mărit pensiile de 20 de ani, înseamnă că oamenii ăștia sunt miliardari.

De unde mărești pensiile? Despre ce vorbești dumneata? Matale spui că le mărești cu 14%. Spune-mi și mie: în 10 ani, de unde iei acești 14%?

Când a fost François Mitterrand în funcție, acesta a adus vârsta de pensionare în Franța la 60 de ani. Când a venit Sarkozy președinte, a spus: ‘Ce au făcut socialiștii e în regulă, dar noi în 25 de ani suntem faliți! Nu avem cum să facem treaba asta’. Și a dat-o înapoi la 65 sau la 67 de ani.

Și acum vin înapoi și spun: unde, cum? Care e economia? Nu sunt ministru de finanțe, nici grădina mea n-o manageriez ca lumea, dar toată lumea trebuie să se gândească la un viitor”, a declarat Ion Țiriac acum ceva timp.

Sursă foto: Dreamstime.