Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a comentat incidentul în care a fost implicat şeful său de partid. El spune că Marcel Ciolacu nu are un istoric medical şi are analizele în regulă.

„Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă, coronavirus nu este, probabil că va fi testat, nu are niciun fel de simptom pe această suferinţă. Totul e în regulă, a plecat pe picioare”, a declarat, duminică, Lucian Romaşcanu, după conferinţa de presă unde şeful său a leşinat.

„Au fost şi atacuri nedemne (…) care au avut un impact emoţional”

Purtătorul de cuvând al social-democraţilor a dat de înţeles că atacurile lui Klaus Iohannis din ultima perioadă la adresa PSD şi direct la adresa lui Marcel Ciolacu şi-ar fi putut pune amprenta. Totuşi, Romaşcanu recunoaşte că preşedintele interimar al PSD nu este genul să se plângă de volumul prea mare de muncă.

„Sigur au fost şi atacuri nedemne şi vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice cel puţin până astăzi”, a precizat Lucian Romaşcanu.

Acesta a explicat şi de ce liderul PSD nu a mers cu ambulanţa la spital: „Starea fiind bună după ce a trecut acest incident, domnul preşedinte Ciolacu a refuzat să vină ambulanţa. Protocolul SPP spune că în cazul în care situaţia nu este gravă se poate duce cu maşina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a întâmplat.”

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea