Luni, preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent la Ploieşti, unde s-a întâlnit cu simpatizanţii săi şi cu membrii Partidului Naţional Liberal. În faţa unei săli pline, şeful statului a avut următoarele de transmis:

“Unii spun că lipsa acestei dezbateri ar reprezenta un deficit democratic. Să vă spun sincer, în România exista un deficit democratic şi se numeşte PSD.

Acum, în anul Domnului 2019, avem şansa să terminăm anul cu mine, un candidat de centru-dreapta, un candidat al PNL preşedinte şi cu un Guvern liberal. Este o premieră absolută şi eu cred că ne-o dorim cu toţii!

PSD este un adversar încă foarte puternic. PSD a avut grijă în ultimii 30 de ani, în care nu numai că a inhibat dezvoltarea României, ci a făcut şi altceva: şi-a înşurubat neamurile, prietenii, gaşca politică peste tot în sistemele publice.

Atenţie! PSD-ul a fost trimis acasă la europarlamentare, la referendum şi în primul tur al prezidenţialelor. Dar războiul nu s-a terminat. Am câştigat primele bătălii şî datorită vouă le-am câştigat bine. Felicitări!

Trebuie să convingeţi oamenii să iasă la vot pe 24 noiembrie. Alegerile se câştigă prin vot. Iar ca să le câştigăm, trebuie să-i convingeţi pe oameni să meargă acolo. Alegătorul cu ştampila de vot în mână este adevăratul erou al alegerilor!

Gândiţi-vă ce s-a întâmplat în decembrie 2016. Pesediştii n-au avut voturi mai multe decât altă dată. Absenteismul de la vot i-a adus pe pesedişti la putere. Absenteismul a făcut posibil acest regim toxic Dragnea – Dăncilă şi noi aşa ceva nu ne dorim încă o dată!

Avem încă trei bătălii: prezidenţialele turul doi, localele şi parlamentarele. După care putem cu adevărat să începem reconstrucţia şi modernizarea României. Şi să facem ce ne-am propus împreună: România normală! Aşadar, dragii mei, la vot!”