Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că Președintele Klaus Iohannis va declara din nou stare de urgență după data de 6 decembrie.

Ciolacu a avertizat că Iohannis îi va închide pe români în case, după ce își va vedea scopul atins, respectiv desfășurarea alegerilor parlamentare.

”Un politruc care înjură non stop”

Mai mult decât atât, președintele PSD afirmă că Iohannis le va ”fura Crăciunul și sărbătorile” românilor, dacă va reuși să impună un guvern liberal la Palatul Victoria.

”Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!”, a scris marți seară președintele PSD pe Facebook.

”Votați pentru sănătatea voastră”

În consecință, liderul social-democraților le cere românilor să iasă în număr mare la vot, în data de 6 decembrie, pentru a vota cu PSD și a-și lua astfel viața înapoi.

Ciolacu spune că în acest mod românii vor vota pentru sănătatea lor, pentru locurile de muncă, pentru educația copiilor și pensiile bătrânilor.

”Vă îndemn să ieșiți din case pentru a scăpa de acest guvern incompetent și corupt!

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, cere Ciolacu.

Sursa foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei