Reacția avocatei Carmen Obârşan vine după ce președintele Iohannis și-a trimis consilierul să stea de vorbă cu familia și nu a venit personal.

„Dovadă ce mult ţine preşedintele la cetăţenii români. A spus „am rugat un consilier” – aşa că la a șaptea spiţă – „să vorbească cu doamna Melencu”. Faţă de această exprimare a domnului preşedinte, nu pot să spun decât să îi fie ruşine!”, a declarat avocata familiei Melencu, conform România TV.

Mama și bunicul Luizei au mers la Cotroceni pentru a afla răspunsuri la mai multe întrebări din dosar și au fost primiți de consilierul prezidenţial Adrian Muraru.

Mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a spus vineri că şi-ar fi dorit să vorbească personal cu preşedintele Klaus Iohannis, după ce a fost primită, la Palatul Cotroceni, de unul dintre consilierii președintelui.

„Am fost primiți cum nu ne-am așteptat. Am cerut să vorbim personal cu președintele. Ni s-a spus că o să existe. Nu sunt supărată, m-a afectat discuția. Chiar am plâns. Am discutat despre caz. A zis că o să fim ajutați.”, a spus mama Luizei Melencu.