Ultima ieșire a președintelui Klaus Iohannis, cu mai puțin de două zile înaintea alegerilor parlamentare. Șeful statului spune că vor fi reguli stricte înaintea procesului de scrutin de duminică și nu vor fi probleme cu infectarea. Mai mult, șeful statului este convins că finalul pandemiei este aproape, odată cu sosirea vaccinului în România.

Iohannis, anunț pentru toată România!

“Trebuie să decidem direcția în care ne vom duce în următorii patru ani. Folosiți această putere uriașă, miza e una de o importanță covârșitoare. Alegeți cu responsabilitate, pentru modul în care va arăta România de mâine. Vor fi condiții speciale de desfășurare a alegerilor. În ziua votului, riscul de infectare e redus la minim pentru toți cei prezenți la procesul electoral.

Dacă respectăm normele nu vor fi motive de îngrijorare suplimentare. Să vă faceți auzită vocea. Am traversat un an dificil, dar întrezărim finalul teribilei pandemii cu ajutorul vaccinului. Să reclădim statul. Mandatul pe care mi l-ați dat e de a construi România normală. Sunt decis să-l duc la îndeplinire. Doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie vom duce la o majoritate solidă care să lucreze în beneficiul românilor.

Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar și la modul în care va arăta România de mâine. Dacă fiecare va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentară”, a spus Klaus Iohannis.