Noua clădire are 17.500 de metri pătraţi, peste 10.000 de metri pătraţi de birouri moderne, personalizate, şi găzduieşte peste 500 din cei aproximativ 800 de angajaţi ai Centrului de Inginerie din Cluj-Napoca.

„Bosch continuă să vadă un potenţial considerabil în România, iar inaugurarea noului sediu al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj subliniază angajamentul nostru faţă de ţară.

Continuăm să oferim angajaţilor noştri resurse şi facilităţi care să îi sprijine în îmbunătăţirea calităţii procesului de inovaţie”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul general al Bosch România, Mihai Boldijar.

Declarația fostului director

La conferinţa de presă au participat noul director al Centrului de Inginerie Bosch Cluj, Frank Wolf, şi fostul director, Dennis Raabe, care şi-a încheiat mandatul pe 30 iunie.

„Am finalizat această construcție, chiar în centrul orașului Cluj-Napoca, ca parte a campusului de software modern DaVinci Plaza, pentru a evidenția potențialul activităților noastre în regiune. Este un proiect pe care îl datorăm și echipei noastre extrem de motivate și nenumăraților ambasadori și voluntari Bosch.

Noua clădire completează, în manieră ideală, birourile și laboratoarele noastre de ultimă generație din Jucu.

Sunt mândru să inaugurăm astăzi această nouă clădire în care peste 500 dintre cei 800 de colegi ai noștri lucrează la cele mai noi proiecte de tehnologie de mobilitate, contribuind la modelarea viitorului conducerii automatizate și conectate. Acesta reflectă contribuția noastră la Bosch și povestea de succes a Centrului de Inginerie Bosch din Cluj”, a afirmat Dennis Raabe.

Lucrările de construcţie a clădirii de birouri inaugurate joi au început în martie 2018 şi au fost încheiate în februarie 2020.