Sâmbătă va fi inaugurat unul dintre cele mai mari centre Spa din România, în cadrul hotelului Cocor din Olimp, în urma unei investiţii de 12 milioane de euro.

Potrivit reprezentaţilor din conducerea Hotelului Cocor din Olimp, „investiţia este justificată, pentru că serviciile de Spa sunt o noutate şi vor atrage cu siguranţă mulţi clienţi din rândul turiştilor şi nu numai”.

Centrul de spa din cadrul Hotelului Cocor din Olimp are o suprafaţă de 3.000 metri pătraţă şi dispune de trei nivele.

La primul nivel se află centrul de Spa medical, care oferă de la împachetări şi băi cu nămol la băi de plante, masaje terapeutice, duşuri subacvale şi multe altele. Clienţii sunt trataţi de medici specialişti în balneoterapie şi kinetoterapie.

Nivelul al doilea este rezervat serviciilor de wellness, unde sunt disponibile servicii ca duşuri Vichy, masaje cu bambus, cu ciocolată sau cu pietre vulcanice, tratamente pentru detoxifiere şi slimming.

La ultimul nivel, al treilea, se află piscina în care se poate înota împotriva curentului şi fântânile cervicale.

„O astfel de investiţie era necesară pe litoralul de sud al României, astfel se diversifică modalităţile de petrecere a timpului liber şi demonstrăm că putem oferi servicii de calitate. Este un punct în plus marcat de sudul litoralului, iar administraţia locală le va fi alături pentru promovarea noului pachet turistic”, a declarat Mihai Claudiu Tusac, primarul municipiului Mangalia.