Perchezițiile făcute de anchetatori în cazul lui Gheorghe Dincă au scos la lumină informații înfiorătoare. Nu este vorba despre cele 4 telefoane vechi despre care s-a aflat în urmă ceva vreme ci despre stickurile de memorie.

Aflate în posesia echipei de investigații coordonate de DIICOT, acestea au arătat, chiar de la primele cercetări, mai multe materiale pornografice, susțin jurnaliștii de la Libertatea.

”E un obsedat sexual!”, spun surse judiciare, care corelează descoperirile recente cu profilul bărbatului de 66 de ani, așa cum a fost el creionat din faptele descoperite. Anchetatorii vorbesc despre ideea că Dincă este un adevărat prădător.

Potrivit procedurii judiciare, pașii sunt următorii: memoria se copiază de față cu avocatul și cu suspectul, originalul se resigilează, copia este studiată și, apoi, originalul este studiat și el de față cu suspectul și cu avocatul său.

Surse judiciarele corelează descoperirile recente cu profilul bărbatului de 66 de ani, așa cum a fost el creionat din faptele descoperite. Potrivit acestora, el ar fi „un obsedat sexual”. Unul dintre anchetatori a susținut că, din datele existente până acum, ”Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”.