În prezent, starea pacientei este stabilă, iar medicii luptă pentru viața acesteia.

„La data de 20 martie a.c., în jurul orei  03:30, Secția 4 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca.

Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o femeie de 47 de ani, căzută lângă imobil, în stare conştientă, acuzând dureri. A intervenit un echipaj S.M.U.R.D. care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj pentru Ziar de Cluj.

Potrivit sursei citate, medicii și organele de poliție sosite la fața locului nu au avut nici o idee că respectivul cadru medical ar fi suspect de infecție cu COVID-19, iar în aceste condiții, măsurile corespunzătoare de protecție, conform procedurilor în vigoare, ar fi lipsit.

Acum, cadrele medicale din cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) Cluj, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, sunt în stare de alertă.