O mașină în care se afla consulul onorific al Serbiei a încercat să scape de controlul poliției, nu a oprit la semnele agenților și a continuat cursa nebunească. Ulterior a tamponat mașina oamenilor legii, plecată în urmărirea fugarilor.

Bărbatul care se afla la volan este un cetățean străin în vârstă de 42 de ani, a anunțat Poliția, sâmbătă dimineața.

”La ora 00:30, în zona Pipera, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea pe Șos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, polițiștii solicitând sprijinul colegilor din zonă”, se specifică în comunicatul polițiștilor de la Brigada Rutieră, preluat de evz.ro.

Polițist transportat la spital

”Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto și ocupanții au imobilizați.

A fost identificat bărbatul care se află la volan, are 42 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.

În autovehicul se mai aflau 3 ocupanți. În urma acestui eveniment, unul dintre polițiști a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, se mai arată în comunicat.