Fostul consilier al Premierului Viorica Dăncilă, Alex Coita, vede o Românie ruptă în două. Pe de o parte realitatea de zi cu zi ce seamână cu un film de groază și de cealaltă parte clasa politică, „o comedie neagră”. Acesta critică în postarea sa clasa politică pentru dezinteresul total pentru această țară și cetățenii ei.

„Este vineri seară și în mod normal ar trebui să fie un moment de relaxare, de detașare de problemele cotidiene.

Și totuși, în România continuă să se deruleze un film de groază, scenă după scenă, drama după dramă, victimă după victimă.

De partea cealaltă, în lumea politică, trăim o comedie neagră, un teatru al absurdului.

Sunt două lumi total rupte una de cealaltă!

Am momente în care îmi doresc să găsesc butonul magic care pune stop acestor drame. Aș vrea să mă trezesc și să constat că totul a fost doar un coșmar.

Doar că este realitatea! Trăim rezultatul unei perioade de mulți ani în care România a fost lăsată în paragină, în care agenda publică a fost capturată de obiective înguste, prea puțin corelate cu nevoile reale ale oamenilor acestei țări.

Îmi doresc să fac mai mult. Voi face mai mult!

Va fi greu să ieșim din această fundătură, dar este posibil, atâta timp cât rămânem uniți, nu ne pierdem speranța, acționăm cu bună credință și rămânem consecvenți idealului unei Românii pe care o merităm și de care putem fi mândri”, a scris Alex Coita pe Facebook.