Răsturnare completă de situație. În urma imaginilor surprinse se pare că imediat după producerea accidentului, fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost fotografiat stând de vorbă cu poliţiştii veniţi la faţa locului.

Fotografiile au fost făcute publice de Antena 3.

 

A fost întocmit dosar penal

În urma accidentului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, scrie dcnews.ro.

Accidentul a avut loc, joi, în localitatea Zamfirești din Argeș, unde o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism. O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite.

Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău.

Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 că Daniel Chițoiu este cel care ar fi provocat accidentul. Aceste susțin că liderul ALDE a intrat pe contrasens din neatenție, aspect confirmat de mai mulți martori. În ciuda acestui fapt, politicianul a declarat că de fapt bătrânul ar fi fost cel care ar fi comis greșeala.

Polițiștii susțin că încă nu se pot pronunța cu privire la autoturismul care a intrat pe contrasens.