Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu, a fost profesoară de limba română și a ales mereu intimitatea, în locul unei vieți agitate precum cea a fiicei sale.

Fosta prezentatoare de televiziune a postat de curând pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de mama și de fiul său.

Fotografia a fost făcută pe când Marilena se afla în vizită la Monte Carlo, la fiica și nepotul ei, Ayan. Fosta profesoară de limba și literatura română, în ciuda vârstei pe care o are, este o femeie elegantă. Aceasta a purtat o ținută simplă, alcătuită din pantaloni de stofă, sacou, o bluză de mătase și o geantă de firmă, Coco Chanel.

Fosta prezentatoare de televiziune se pare că o moștenește pe mama sa. Mihaela este la fel de elegantă ca ce care i-a dat viață.

De fiul său, Mihaela este foarte mândră și îl laudă peste tot.

„Am copil premiant! Azi a terminat școala și a luat premiu – aici n-au locurile 2 și 3, au doar premianții care au mediile cele mai mari din clasa – din 18 copii, 5 au luat acest premiu ! Și e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleză, nici franceză (și numai în limbile astea învață toate materiile!). Deștept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?”