Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13,7 hectare şi este situat în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziției este confidențială, potrivit contractului încheiat vineri.

„Așa cum am mai spus, în mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate”, a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

Însă, potrivit acestuia, Ikea caută terenuri și în alte orașe, pentru noi magazine.

"Am primit de-a lungul timpul multe întrebări legate de deschiderea unui nou magazin IKEA. Şi pentru că ne place să ne ţinem întotdeauna de promisiuni, voi sunteţi printre primii pe care ne face plăcere să îi anunţăm că am achiziţionat terenul şi că în curând un nou magazin IKEA se va deschide în sectorul 3, Bulevardul Pallady, nr. 57, Bucureşti. Promitem să vă dăm mai multe detalii atunci când le vom avea", se arată şi pe pagina de Facebook a companiei.


Te-ar putea interesa și: