În acest context, Igor Grosu, prim-vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), neagă toate aceste informații apărute în spațiul public care au legătură cu partidul din care face parte, scrie SafeNews.md cu referire la jurnal.md.

Mai exact, acesta susține că toate informațiile sunt ”minciuni create în laboratoarele Partidului Socialiștilor”. Totodată, el a mai subliniat faptul că toate rapoartele partidului din caere face parte sunt prezentate la CEC.

Igor Grosu a mai adăugat că în cazul în care ar fi existat într-adevăr o sere de nereguli, Ministerul de Interne ar fi luat cu totul alte măsuri. În final acesta a subliniat faptul că toate acuzațiile aduse Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) sunt ”niște minciuni”.

„Este o minciună din laboratoarele PSRM și cei care-i consultă din exterior, care rușinos au părăsit prin sala VIP Republica Moldova și vine cumva să acopere o altă știre care a apărut mai devreme despre banii pe care i-a primit Dodon în campania prezidențială. Toate rapoartele noastre sunt prezentate la CEC.

Dacă ar fi fost ceva credeți că având el și Ministerul de Interne n-ar fi apărut lucrurile astea, n-ar fi mers în instanță. Sunt niște minciuni, rapoartele noastre sunt publice”, a declarat Igor Grosu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Banii din care este finanțat Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS)

În ceea ce privește finanțarea partidului, Igor Grosu susține că PAS are peste 1.000 de donatori, atât persoane fizice cât și juridice, care donează prin transfer, adică orice ban este verificat foarte ușor.

„Noi avem peste 1000 de donatori, persoane fizice și juridice. La noi lumea donează prin transfer, asta înseamnă că orice transfer și bănuț poate fi verificat”, a mai adăugat Igor Grosu.

De menționat este faptul că, până în prezent, Partidul Socialiștilor nu a venit deocamdată cu o reacțiile la afirmațiile făcute de Igor Grosu.