Igor Dodon, bucuros de necazul altuia: Aţi văzut cum i-au zburat ochelarii peste Prut? (VIDEO)

Fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a participat la o manifestație organizată de AUR, la sediul Partidului Socialiștilor. În timpul acestor manifestații, deputatul socialist Alexandru Odinţov l-a lovit peste față pe fostul primar al capitalei Republicii Moldova, acestuia sărindu-i ochelarii de la ochi.

După această întâmplare nefericită pentru fostul primar, Igor Dodon, liderul Socialiștilor, nu a părut deranjat de ceea e a făcut deputatul Odințov. Mai mult decât atât, acesta a încercat să facă și o glumă pe seama lui Dorin Chirtoacă.

„Noi considerăm că trebuie să fim stăpâni la noi acasă. Asta înseamnă că suntem prieteni cu toţi, însă parteneriatul strategic cu Rusia trebuie păstrat. Românii să stea la ei acasă, peste Prut. Dacă vor unire, să o facă la ei, peste Prut. Azi a fost un unionist la noi la partid. Aţi văzut cum i-au zburat ochelarii peste Prut?”, a spus Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova.

Manifestațiile nu au fost pașnice

Reprezentanții AUR, conduși de către Vlad Bilețchi, au venit la sediul Partidului Socialiștilor din Chișinău, unde au fost scandate diferite lozinci împotriva lui Igor Dodon. Fostul președinte al Republicii Moldova a fost acuzat de corupție.

Aproape de sediu, AUR a fost întâmpinat de Garda Tânără a partidului, care a format „un cordon” în faţa sediului, aşa încât cei din AUR să nu se apropie de sediu.

De asemenea, manifestanţii AUR au fost întâmpinaţi de câţiva deputaţi socialişti: Alexandru Odinţov, Vladimir Odnostalko şi Vlad Bătrîncea. Cel din urmă a precizat că cei din AUR sunt provocatori și că au venit la partid pentru a provoca un conflict.

De cealaltă parte, AUR spune că a venit la o manifestație pașnică și că a încercat să-l invite pe fostul președinte al Republicii Moldova la dezbaterile publice.

„Dodon şi Voronin şi-au trimis astăzi şacalii pentru a ne ataca. Singurul nostru scop de astăzi a fost să organizăm o conferinţă de presă paşnică, în cadrul căreia să dăm citire unei Proclamaţii pentru Libertate, care stipulează un pachet de legi de condamnare a crimelor comise de Voronin şi Dodon. Pentru faptele violente de astăzi, socialiştii riscă să fie condamnaţi conform Codului Penal, însă din păcate, ştim cum funcţionează justiţia în Republica Moldova şi suntem siguri că provocatorii vor scăpa şi de această dată nepedepsiţi”, a declarat Vlad Bileţchi.

Sursă foto: Dreamstime