La ediția din acest an, Skyworth s-a concentrat pe construirea sistemelor casnice inteligente, oferind clienților o experiență cu totul nouă. Compania a reunit următoarea generație de tehnologii superioare precum: îmbunătățirea calității imaginii AI, recunoașterea precisă a limbajului, urmărirea multiplă a corpului uman, analiza de confort, telecomandă inteligentă, și o rețea de comunicare nouă.

Au fost afișate cinci sisteme inteligente funcționale: soluții complete pentru Super TV, birou inteligent, securitate inteligentă, iluminare inteligentă și control climatic inteligent.

SKYWORTH – IFA 2019

La stand, un televizor OLED de 88 „, cu suport pentru rezoluție 5G, 8K și o inteligență artificială(AIoT), a captat atenția vizitatorilor, ce a permis Companiei Skyworth să consolideze în continuare avantajele tehnologiei sale OLED.

SKYWORTH – prezintă Televizorul OLED

Swaiot, ecosistemul AIoT de pe marele ecran Skyworth, și-a făcut debutul la IFA. Prin control vocal, Swaiot poate conecta mai mult de 6.000 de produse electrocasnice ne-inteligente în infraroșu, între mărci și categorii. Prin soluția sa proprie „two clouds” (cloud semantic AIoT + cloud dispozitiv AIoT), Skyworth a stăpânit tehnologia de bază a AIoT cu ecran mare, precum și punctele de control ale codului și datelor de bază, preluând rolul principal în completarea unui portofoliu tehnologic orientat spre viitor și poziționându-se ca lider în industrie.

În plus, Skyworth și-a demonstrat gama completă de produse inteligente la IFA 2019, inclusiv frigidere inteligente Skyworth AI cu ecran mare, mașini de spălat cu invertor cu acționare directă i-DD, aparate de aer condiționat Starshine și bare inteligente de gheață.

SKYWORTH – prezentarea mașinilor de spălat

Privind în viitor, Skyworth intenționează să accelereze dezvoltarea ecosistemului de casă inteligentă, și să treacă la următorul pas în implementarea strategiei sale de globalizare precum și să pună bazele pentru dezvoltarea propriei linii de brand Skyworth, având ca scop final îmbunătățirea vieții pentru fiecare persoană de pe această planetă.