Prejudiciul nu a fost încă stabilit. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. IPJ Timiș a confirmat pentru Biziday că al doilea incident s-a produs la distanță de o oră, în localitatea Belinț.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, a declarat pentru Digi24 că, în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că “ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul”.

Un incident similar a avut loc în urmă cu 3 zile în Sinaia. Un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelui Peleș a fost aruncat în aer. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.