BERBEC De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple! Astăzi urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie, nu te complica inutil. Lasă analizele complexe şi filosofia pe altă dată… Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale finanţelor domeniului în care activezi. Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon!

TAUR În acestă zi de vineri, ziua lui Venus-Afrodita, e bine să eviţi subiectele cu caracter emotiv. Lămureşte excat ceea ce cred alţii că le datorezi, sentimental vorbind! Posibile mici disensiuni, dimineaţa!
Domeniul favorizat de stele este cel al relaţiilor sociale. Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă.

GEMENI Mai este destul până la Sf. Paști, dar tu, în sufletul tău, tare ai dori multă veselie şi bucurie. Trebuie să mai fie cineva cu aceleaşi dorinţe nevinovate, dar legitime. Caută şi vei găsi! Ziua de astăzi se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus.

RAC Nu vei regreta, pentru că, demult, şi alţii au avut problemele tale, şi aşa poţi să fii sigur că există soluţie la situaţia ta! Lumea merge înainte, viaţa nu ia prizonieri, nu rămâne în urmă! Horoscopul tău este aproximativ favorabil. Dar, atenţie la sănătatea ta şi a celor din jur. Poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate este dăunătoare.

LEU Dedică ziua rezolvării problemelor importante de relaţii umane, însă nu forţa pentru o rezolvare rapidă. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi că nu reuşeşti, schimba modul de abordare! Pe total o zi cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia!

FECIOARĂ În acestă zi de vineri eşti în plină formă! După program, te poţi distra, sau să-ţi pregăteşti garderoba pentru sezonul de primăvară. Liberul arbitru prevalează, nimic nu este obligatoriu astăzi!
Cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat, sau întristat din nimicuri!

BALANŢĂ Spune ce ai de spus! Civilizat, politicos, dar spune odată! Nimeni nu o să ghicească ce vrei, de fapt, iar pe de altă parte nepăsarea, egoismul şi nesimţirea au devenit virtuţi naţionale! Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Planetele și stelele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun.

SCORPION O conjunctură complexă, cu multe aspecte, te îndeamnă la mai multă discreţie şi la o anumita diplomaţie cu cei din jur, dar mai ales cu cei din familie, cu cei dragi. Zâmbeşte şi taci! O zi bună pentru că regăseşti un obiect sau o relaţie care s-a pierdut sau s-a eclipsat. Cu o conjunctură îndoielnică, nu te baza foarte mult pe intuiţie, totuşi ideile îţi vin foarte repede – găseşti soluţii şi legături la toate situaţiile prezentate astăzi.

SĂGETĂTOR În dezacord cu unii dintre colegii tăi, cu cei din jur, lupţi din greu ca să-ţi afirmi ideile, pe care tu le consideri corecte şi avantajoase! Ca să câştigi, ai nevoie de câţiva aliaţi! Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care pote deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit.

CAPRICORN Dimineaţa dai dovadă de o combativitate, de o energie, deosebită. Este mai rar la Capricorni, care s-au născut, zodiacal vorbind, obosiţi şi comozi! Astăzi nu da şi nu lua bani cu împrumut! Siguranţa pentru propria persoană este principala ta preocupare, dar această grijă permanentă se extinde şi la părinţi, copii, soţ, soţie, partener de viaţă, căţeluş şi pisoi. Este foarte bine, acest lucru te ţine alert şi te motivează, dar nu trebuie să exagerezi. Iar astăzi nu trebuie să exagerezi!

VĂRSĂTOR Nu poţi să rezolvi singur toate problemele pe care le ai! Organizează-te, fă o listă de priorităţi şi… cere ajutor! Astăzi începe cu situaţiile simple şi urgente. Cele legate de bani! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care poţi să le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare.

PEŞTI Astăzi, comunicarea nu e domeniul în care excelezi, aşa că mai bine taci, pe Mercur retrograd la tine în zodie! Nu folosi cuvinte complicate şi nu te implica în discuţii interminabile. Peştele este o vieţuitoare foarte tăcută! Amintirile te emoţionează dar, mai ales, te motivează. Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi.