BERBEC Sâmbăta este densă şi aglomerată, dar eşti vesel şi motivat în ceea ce faci, adică distracţie. Duminică primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, poate mai pe seară. Sâmbătă stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt… sensibile!  Duminică este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter poți să dobândeşti mai multe avantaje. Deci, weekendul este favorabil lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal.

TAUR Nu spera şi nu ai teamă! În weekend poţi ataca cu succes problemele materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături de vară. Cumpără acum, mâine este mai scump! Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul zilei de sâmbătă. Şi, poate, o petrecere drăguţă la un Geamăn care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment public. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

GEMENI În weekend primeşti o veste de la un fost coleg care a plecat demult din ţară. Se simte excelent! Dedică ziua lucrurilor obişnuite şi mai ales nu începe să-ţi plângi de milă. Este inutil! Sâmbătă aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

RAC Ambianţa weekendului este plăcută şi relativ avantajoasă. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai noroc şi putere de convingere. Încearcă, pierde numai cel care renunţă să insiste! Sâmbata este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui alt semn de aer, a unui Geamăn. Duminică, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit.  Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Așa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

LEU  Nu te grăbi, toate se întâmplă la timpul lor. Nu există urgenţe absolute, decât la spitalul de urgenţă. În rest, sunt convenţii şi închipuiri. În weekend, nu te forţa inutil şi păgubos! Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Duminică configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică!

FECIOARĂ  Este foarte bine dacă eşti o persoană perseverentă, tenace, o adevărată Fecioară. În acest weekend ai nevoie de aceste calităţi zodiacale, ca să-ţi impui punctul de vedere, să prevalezi! Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place! Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine.

BALANŢĂ   Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună. Ocupă-te de weekendul tău! Sâmbătă limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu, fie că este sâmbătă, sau duminică. Duminică nu uita că tăcerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic!

SCORPION   În weekend e necesar să faci procedee de întreţinere, poate puţin sport, masaj şi sauna. Trebuie, periodic, să “încălzeşti maşinăria”. Ai grijă de corpul tău şi el te va servi! În această sâmbătă  este bine să nu ai o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă.  Evită orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece veţi constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul, dacă nu ai stabilit din timp, cine, ce face.  Duminică este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta, sau măcar la un nou hobby – aşa, pur teoretic.

SĂGETĂTOR  Astăzi te simţi chiar bine, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Sâmbăta îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Duminică, mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege să se topească de căldură, undeva în mijlocul naturii. Ceea ce nu ştiu centaurii este că natura nu este deloc “mamă” şi că planeta aceasta este, în general, un loc ostil. Natura este indiferentă, oamenii scornesc poveştile!

CAPRICORN Efortul mare din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite în weekend.  Redu ritmul, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de arte, de dans, de activităţi plăcute care te încântă. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Capricorn este în creştere – în special sâmbătă. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.  Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, “rădăcinilor” – te poţi simţi foarte bine in compania lor!  Un weekend obositoar, dar foarte plăcut, până la urmă.

VĂRSĂTOR  Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Sâmbătă vezi cu ochi noi pe cei din jurul tău. Duminică, trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi, mai ales, să-ţi modifici atitudinile! Ori la bal, ori la spital! Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta şi sâmbăta aceasta. Stelele şi vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine  aspectate.

 

PEŞTI   În acest weekend, se pare, că ai una dintre cele mai bune perioade, în care te bucuri de o formă grozavă şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică. Sâmbătă conjunctura  face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o personă dragă.  Duminică încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.  Duminică seara poţi să fi la un spectacol, sau la o aniversare.