BERBEC Dacă eşti solo mai bine nu te băga, în duo sfătuieşte-te cu perechea, să refuze ea! Nu ai nicio obligaţie, aşa că vezi-ţi de programul tău de weekend, cumpărături de sâmbătă, filme…

Sâmbătă, aproape pentru toată zodia, e de bine! Viaţa e o permanentă înfruntare de interese, aşa incât trebuie sa dai dovada de multa inteligenta şi sa ai putin noroc in promovarea scopurilor. Sâmbătă, ai!

Duminică – sunt ceva petreceri, distracţii, concerte, evenimente – chestii de vară!

TAUR Noul, noutatea, schimbarea nu-ţi sunt favorabile. Evită să cumperi ceva. Ceva te nemulţumeşte, aşa că în weekend trebuie să dai dovada de prudenţă şi inspiraţie în relaţiile cu cei din jur.

Sâmbătă este o zi care pare bună şi relaxantă pentru arhetipul zodiacal sentimental din tine. Dar este bine să-ţi măsori vorbele, să nu fie cu două înţelesuri!

Duminică este o zi aglomerată, dar plină de satisfactii pentru tine. Cei din jur recunosc ca ai dreptate și îți accepta argumentele. Experienţa şi abilităţile tale inving!

GEMENI Nu este uşor să-ţi controlezi temperamentul într-un mediu nesigur şi care îţi provoacă mereu probleme. Dar, pe cât posibil evită reproşurile, fii constructiv, caută soluţii, rezolvări!

Sâmbăta aceasta este deosebită sub aspectul relaţiilor sociale, a distracţiilor şi al spectacolului lumesc. Acest weekend, odată cu Soarele, bine aspectat, îţi este favorabil în domeniul emoţional – realizări mici, dar necesare.

Duminica trece repede pentru că nu se întâmplă nimic care să te intereseze foarte mult. Nici măcar alegerile. Puţintică răbdare! Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar nu ştii în cine poti avea incredere.

RAC O zi care ar trebui să treacă repede. Solo, zâmbeşte şi evită orice confruntare. În duo nu purta discuţii care pot să sfârşească în duel. Nu aborda domenii mai puţin cunoscute de tine!

Sâmbătă nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale. Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, altfel partenerii işi cam „uită obligaţiile”!

Duminică trebuie să ai curaj. Solo, ai noroc la dragoste si stelele te sfatuiesc sa faci tu primul pas, mai ales dacă este începutul unei relații. Mobilul e la indemana. Sună, acum!

LEU Astăzi poţi avea o surpriză plăcută dacă vorbeşti cu cei din jur. Familia, anturajul, perechea, dacă eşti în duo, au încredere în capacitatea şi abilităţile tale şi cred că vei reuşi!

Sâmbătă, comunicarea este punctul tău forte, dar astăzi nu trebuie sa insişti prea mult cu aceasta abilitate pentru ca să nu zăpăceşti oamenii cu spiritul tău imperial şi să dai naştere la confuzii.

Duminică este o zi bună de relaxare acasă, sau de vizite la rude.

FECIOARĂ Eşti un pic tensionat în weekend. Frigul, dar şi grijile. Banii nu îţi mai ajung, preţurile au crescut prea mult! Încearcă să te relaxezi şi stabileşte o altă strategie a cheltuielilor. Ține cont de acest lucru dacă te duci la vot.

Sâmbătă trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes!

Duminică elementele aleg! Ai toate şansele să te întelegi bine cu semnele de foc si apă, dar nu prea te poţi înţelege cu cei născuţi sub semne de pământ şi aer. Pauză! Este prea patetic ca să faci ceva ca lumea.

BALANŢĂ Mintea ta e sediul unor trăiri şi emoţii foarte diverse şi puternice, se trântesc cu furie uşi! Cu toate aceste, sau de aceea, eşti mai decis să înaintezi neabătut pe drumul intereselor tale!

Sâmbătă trebuie să respecţi legile, scrise sau nescrise! Nu încerca să impui celor din jur propriul tău sistem de referinţă, ci mai bine respecta regulile jocului ca să obţii ceea ce vrei.

Duminică, nu lăsa pe mâine! Trebuie să te ocupi mai mult de cei dragi, de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Stai, calm şi discută cu membrii familiei, cu cei dragi. Poate în jurul mesei de prânz de duminică, reinventează acest obicei mic burghez atât de eficient!

SCORPION În acest weekend poţi comunica. Conjunctura arată că poţi fi ascultat cu atenţie. Eşti gata să răscoleşti tot Pământul în căutarea unui asociat plăcut pentru distracţii şi timp liber…

Sâmbătă este zi de cumpărături. Stelele spun să te plimbi prin Mall, sau măcar printr-un supermarket local in cautarea unui obiect draguţ, util şi poate chiar şi ieftin. Neapărat ceva de in sau bumbac.

Duminică atenţie mărită! Oarecare prudenţă nu strică astăzi. Doar, se votează! Nu cochetezi cu dezastrul, nimic negativ, încă, dar cineva, ceva, cumva, ar vrea să ai informaţii greşite.

SĂGETĂTOR Ai un program foarte complicat în acest weekend. Trebuie să planifici şi să urmezi ce ai hotărât, nu poţi să te afli în două locuri în acelaşi timp! Doar weekendul este pentru odihnă!

Totuşi, o sâmbătă distractivă şi plăcută! În acest weekend poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o eventuală decepţie sentimentală. Buna dispoziţie şi optimism, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

Duminica este o zi relativ favorabilă, marcată de oboseala cronică. Primeşti o veste. Toată situaţia asta absurdă te irită cumplit şi te gândeşti că te distrage de la adevăratele tale scopuri şi idealuri. Probabil, este vorba de alegeri.

CAPRICORN În weekend încerci să stabileşti un echilibru corect între realitate şi visele, dorinţele tale profunde. Trebuie să fii foarte atent(ă), la viteza cu care te mişti, la propriu şi la figurat!

Un weekend plăcut, fără probleme! O perioadă care pare relaxantă, chiar bună. Sâmbătă eşti în criză de timp! Ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reuşi sa le faci pe toate, dar esti aproape de o soluţie pentru rezolvarea unei probleme sentimentale mai dificile.

Duminică conjunctura te informează că poţi să te duci… – unde vrei tu, distracţie să fie, dar nu exagera cu cheltuielile! Sunt alegeri? Alegem pe unul care să se îmbogățească din banii noștri? Buna întrebare!

VĂRSĂTOR Vrei să fii popular, să ai multă lume în jurul tău şi eşti gata să organizezi o petrecere. Dacă eşti în duo, cere acordul perechii, poţi să ai răspunsul că de mult îşi dorea aşa ceva!

Sâmbătă eşti bine-dispus şi ai o mare putere de efort, dar te apasă grijile legate de familie. Tot sâmbătă poţi primi un răspuns favorabil, pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mai mult timp. În domeniul relaţiilor sentimentale…

Duminică poţi să stai acasă! Stelele zic să nu te deplasezi, mai ales cu un mijloc de transport rapid. Relaxează-te, distrează-te, leneveşte! Ia-ţi o perioadă “sabatică”!

PEŞTI Fii mai atent la familia ta, la cei din jurul tău! Cineva se zbate ca… peştele pe uscat, nu este în stare să ia o decizie importantă, sau altceva şi are nevoie de sfatul şi ajutorul tău.

Sâmbătă trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţă în relaţiile sentimentale.

Duminică fă o surpriză. Fă-i soţiei, sau iubitei un cadou – un buchet de flori, sau o bijuterie mică, drăguţă, aşa, fără nici un motiv, numai ca să-i spui că este aleasa ta şi o iubeşti. Şi viceversa este valabilă! Dacă trebuie să fii Peşte, atunci măcar să fii unul drăguţ! Vot? Care vot?