Horoscop, vineri, 25 noiembrie:

BERBEC Eşti în defensivă, pentru că te simţi obosit. Te aşteaptă o perioadă mai densă, aşa că astăzi cruţă-te un pic! Pregăteşte-te sufleteşte şi fizic pentru pragurile pe care le ai de trecut. Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care nu sunt ca tine. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din familie, anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valide. Pe seară trebuie să respecţi o anumită ordine, nu pune carul înaintea boilor, cum spune vorba veche românească.

TAUR Mai multă atenţie cu cei care, prin natură, nu pot să-ţi dorească decât binele. Chiar dacă sfaturile lor par ridicole, este evident că sunt expresia iubirii lor. Mulţumeşte, şi nu uita! Totuşi, stelele îţi sunt favorabile. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei. O zi plină de emoţii şi sentimente puternice, pastelate de faptul că sunt, majoritatea, în registrul bun!

GEMENI Bine dispus şi carismatic, poţi pune pe curs favorabil acţiunile care te interesează în domeniul sentimental. Astăzi poţi să te ocupi de relaţiile tale sociale, de plăcere, sau de interes! De astăzi poţi să începi să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în realitate. Mai ales dacă pasiunile tale se îndreaptă astăzi către zona frivolă a distracţiilor şi a petrecerilor. Sigur, după orele de program, doar este vineri! Îţi înţelegi mai bine partenerul de viaţă, sau familia şi acest lucru te face să te simţi mai în siguranţă.

RAC Treci printr-o perioadă favorabilă, ai noroc. Dar sunt unele „note false” în relaţia ta. Încearcă, cu calm, să aflii despre ce e vorba, ca să ştii cum să-ţi ajuţi „aproapele”. Nevoia imperioasă să fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Fă-ţi o legendă, o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului şi poţi să ai toate avantajele!

Horoscop, vineri, 25 noiembrie:

LEU Solicitările de la serviciu, toanele şefului, dorinţele familiei, partenerului, îţi ocupă gândurile şi timpul. O zi de mârâieli şi de arătat colţii! Nu te enerva, stresul ţine numai astăzi! Astăzi nu trebuie să faci confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la distracţii, sau la petreceri, că până la urmă este o altă zi de vineri! Rezolva cu mult calm discuţiile cu familia, partenerii, sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva foarte multe situaţii dificile.

FECIOARĂ Te gândeşti la problemele tale şi vrei să le pui într-o prioritate. Dar, mai întâi să reflectezi bine la cariera ta, la profesie, la meserie! O strategie de relaţii publice este mult mai de folos decât vorbe, bârfe şi intrigi de doi bani. Totuşi o anumită logică, gândirea raţională şi carteziană nu te ocoleşte astăzi. Un Geamăn, sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta, mai ales dacă este vorba de organizarea weekendului.

BALANŢĂ Este o zi cu accent şi rimă. Se potriveşte cu emoţii şi sentimente! O zi plăcută pentru că nu ai necazuri mari. Conjunctura favorizează în special viaţa de familie şi domeniul sentimental. Dar, toate au ca finalitate cum să-ţi petreci mai eficient, productiv şi de ce nu… distractiv această zi de vineri, sub semnul lui Venus. Este normal, după cât şi cum munceşti! Atenţie astăzi şi la zilele următoare, deoarece îţi va fi solicitat sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din domeniul tău de expertiză.

SCORPION Noul, noutatea îţi fac bine astăzi şi te simţi bine. Pe total, o zi reuşită! Poţi să dai curs micilor, sau marilor dorinţe. Ai şi un obstacol de trecut, dar lasă grija deoparte, concentrează-te suficient şi așa poți reuşi – stelele îţi sunt favorabile. Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor apropiaţi. O nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi, pentru un procent din zodie. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Nu da speranţe inutile şi nu spune oricui “te iubesc”!

Horoscop, vineri, 25 noiembrie:

SĂGETĂTOR Când ceva trebuie, atunci trebuie! Eşti convins că ceea ce faci astăzi este în interesul tău, pe termen lung. Poate, însă, să mai analizezi o dată, să fii sigur că nu te amăgeşti singur! Nu te baga in sufletul si problemele altora. Oferă-ţi ajutorul numai dacă este cerut cu insistenţă. Mai ales dacă este vorba de treburi grele de serviciu! Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Fii la obiect, pragmatic şi precis şi totul poate fi în avantajul tău.

CAPRICORN Lucrurile nu se întâmplă cu viteza şi cadenţa aşteptate de tine. Nu eşti un campion al rapidităţii, perfecţionismul te reţine, dar evenimentele par a se petrece într-un univers paralel! O perioada buna, pe care o meriţi. Ai un spirit deosebit al armoniei, deci ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp le pune in valoare. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Noi prietenii sau relaţii pot face perioada zilei de astăzi, mai precis pe seară, interesantă.

VĂRSĂTOR Prezentul, trecutul, viitorul se amestecă în planurile tale. Trebuie să găseşti firul Ariadnei, ca să ieşi din labirintul problemelor care nu sunt ale tale. Nu te mai lăsa folosit de alţii! Nu este o zi în care sa faci schimbari esenţiale. Pentru un timp este bine sa păstrezi judecatile de valoare şi sentinţele pentru uzul propriu. Capacitatea ta de a servi pe alţii se traduce şi prin reciclarea unor idei vechi, sau emise de alţii, în concepte noi şi profitabile.

PEŞTI Eşti în pană de comunicare, îţi lipsesc cuvintele. Ai şi dreptate, peştele este o vieţuitoare tăcută. Dar, faptele tale bune vorbesc pentru tine. Poţi să zâmbeşti, bine faci, bine găseşti! Un prilej, o oportunitate pe care nu trebuie să o scapi, mai pe seară, mai ales că este în ciuda sau chiar în paguba unui nesuferit dintr-o zodie de foc cu care nu ai reuşit să te înţelegi niciodată. Plăteşte-ţi poliţele sentimentale, cu dobânda necesară de gelozie şi invidie.