BERBEC    O promisiune plutește în aer și te împinge să te trezești ușor dintr-o lungă letargie: te afirmi în activități îndrăznețe și profitabile. Iubirile tale devin mai aerisite, prieteniile tale devin mai intelectuale, banii tăi prosperă în moduri noi. Experimentezi noi moduri de a iubi, mai liber, autonom cu vise mai puțin fanteziste, dar realități mai concrete care îți vor întări experiențele. Ignoră toate excesele și izbucnirile pasionale și ai mare grijă de persoana iubită.

TAUR   Vei avea dreptate să ai încredere în tine, dar mai presus de toate intuiția ta este cea care va fi precisă astăzi. Mai ai energia de a te enerva, ceea ce este un semn foarte bun, dar nu lasa stresul să te acapareze.  Vei ști să găsești cuvintele potrivite pentru a-i convinge pe cei dragi de meritele ideilor tale personale. Mai diplomatic decât de obicei, poți avea arta și modul de a menține schimburi plăcute. Drept urmare, poți prezenta cu ușurință opiniile și poți seduce publicul!

GEMENI   Ai resurse semnificative pe care va fi bine să înveți să le gestionezi cu prudență. Nimeni nu este inepuizabil, iar ”înțelepciunea ta legendară”, simțul echilibrului îți îndeamnă să arăți o moderație care îți va permite să mergi departe și să fii fără greș!  Nu ezita să folosești punctele forte pentru a influența favorabil anturajul social și a atrage binele celor care v-ar putea favoriza progresul. Ești prietenos cu cei din jurul tău și respectuos cu seniorii din familie.

Horoscop sambătă, 25 februarie. O zodie are îndoieli mari: Se trântesc cu furie uşi pe coridorul dintre minte și inimă

RAC   Plimbările lungi prin parc, pe marginea lacului, îți apar drept formula magică pentru a-ți reîncărca bateriile într-un mediu revigorant. Și ca să nu strici nimic, guști fructe, citrice, și alimente bogat iodate. Așa că încerci să-ți faci timp pentru a face lucruri importante. Petrecând timp cu familia sau cu iubitul tău, există constrângeri de realație, dar mai ales plăceri alături de cei dragi. Înclinați balanța pe partea dreaptă. Țară, familie, prieteni!

LEU   Domnește un climat plăcut care se potrivește foarte bine dorințelor tale. Instinctele și abilitățile tale de raționament se combină armonios pentru a te conduce la concluzii inteligente, proiecte solide și aspirații realiste. Este o bază foarte bună pentru viitor. Moștenirea și bunurile tale emoționale sunt protejate de o Lună realistă și chiar materialistă. Astăzi poți să-ți investești afecțiunea cu înțelepciune. În același sens, ai putea începe cu dragostea vieții tale…

FECIOARĂ   Mintea ta e sediul unor trăiri şi emoţii foarte diverse şi puternice, se trântesc cu furie uşi pe coridorul dintre minte și inimă! Cu toate aceste, sau de aceea, eşti mai decis să înaintezi neabătut pe drumul intereselor tale! Sâmbătă trebuie să respecţi legile, scrise sau nescrise! Ești cufundat într-o combinație plăcută de circumstanțe care îți servesc interesele. Oportunitățile apar și ești în prim-plan pentru a profita de ele cu receptivitatea care te caracterizează. Este o zi în care norocul este după colț, nu la antipozi! 

Horoscop sambătă, 25 februarie. O zodie are îndoieli mari: Se trântesc cu furie uşi pe coridorul dintre minte și inimă

BALANŢĂ   O să-ți fie greu să-ți păstrezi seriozitatea, riști să vorbești prea comic, astăzi. Energia ta va fi canalizata mai ales in schimburile cu anturajul, asa iti vei gasi notele potrivite. Mintea ta este ascuțită și vrei să-ți împărtășești ideile cu cei dragi pe care îi poți îneca cu vorbăria… Mai întâi verifică dacă interlocutorii tăi sunt disponibili și că poveștile tale îi interesează. Nu te supăra dacă nu nu este cazul, o să ai o altă ocazie! 

SCORPION   În acest weekend poţi comunica. Conjunctura arată că poţi fi ascultat cu atenţie. Eşti gata să răscoleşti tot Pământul în căutarea unui asociat plăcut pentru distracţii şi timp liber…  Sâmbătă este zi de cumpărături. Stelele spun să te plimbi prin Mall, sau măcar printr-un supermarket local in cautarea unui obiect draguţ, util şi poate chiar şi ieftin. Neapărat ceva de in, sau bumbac. Atenţie mărită! Oarecare prudenţă nu strică astăzi. Nu cochetezi cu dezastrul, nimic negativ, încă, dar cineva, ceva, cumva, ar vrea să ai informaţii greşite.

SĂGETĂTOR   Sosirea weekendului îți oferă posibilitatea de a scăpa puțin de presiune, dacă au existat câteva mici răsturnări de situație în muncă în aceste zile. Nu te gândi la nimic decât la distracție, distracție și distracție. Pentru a face față acestui sezon capricios, treci la produse ecologice, cu excepția faptului că stomacul tău ar dori să ocolească gustările vegane pentru a reveni la vechile obiceiuri mai hrănitoare.

Horoscop sambătă, 25 februarie. O zodie are îndoieli mari: Se trântesc cu furie uşi pe coridorul dintre minte și inimă

CAPRICORN   În weekend încerci să stabileşti un echilibru corect între realitate şi visele, dorinţele tale profunde. Trebuie să fii foarte atent, la viteza cu care te mişti, la propriu şi la figurat! Un weekend plăcut, fără probleme! O perioadă care pare relaxantă, chiar bună. Sâmbătă eşti în criză de timp! Ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reuşi sa le faci pe toate, dar esti aproape de o soluţie pentru rezolvarea unei probleme sentimentale mai dificile. Conjunctura te informează că poţi să te duci… unde vrei tu, distracţie să fie, dar nu exagera cu cheltuielile! 

VĂRSĂTOR   Te-ai gândit să te deconectezi complet de la viața de zi cu zi (gătit, curățenie etc.) în acest weekend? Ce-i drept, două zile trec repede, dar răsfăța-te cu luxul de a nu face aproape nimic!  Eficiența îți permite să fii la locul potrivit la momentul potrivit, dar asta nu face lucrurile mai ușoare. Un mic eșec te obligă să-ți tratezi necazurile cu răbdare și cu zâmbetul pe buze. Ar putea fi o problemă cu computerul, sau o pană de curent.  

PEŞTI   Acceptând compromisuri vei putea menține relații bune. Daca in familia sau prietenii tai, unii iti amintesc ca ai avut unele diferente, nu începe atacul. V-ar fi greu să stabilizați discuția. Identifici foarte repede oamenii pe care îi întâlnești, îți ia puțin timp să știi dacă va funcționa, sau nu, chimia sentimentală, între voi. Luna te face sensibil la tot, iar oamenii pe care îi întâlnești nu sunt neapărat în concordanță cu personalitatea ta, observi cu obiectivitate.