Horoscop sâmbătă, 17 septembrie! Zodia care va avea probleme serioase. Nu pleca la drum lung

BERBEC  Creativitatea şi ideile noi sunt favorizate în această sâmbătă. Menajează-ţi forţele şi fii mai atent la răceli şi viroze, astăzi eşti vulnerabil la atacul microorganismelor. Noi relaţii la orizont. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iți dau reușită dacă ești suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete îţi sunt favorabile.  Pentru cei nascuti in ultima parte a zodiei, stelele, cu voia Domnului, arată numai lucruri bune şi vesele, adica influenţe favorabile.

TAUR  În această zi sunt posibile, poate, probleme în familie, cu cei din jur. Nu trebuie să-ţi faci gânduri negative pentru orice amănunt. Zâmbeşte şi clarifică situaţia cu umor şi bună credinţă!  Sâmbătă rişti să nu te descurci în unele probleme de relaţii umane, poate sentimentale. Nu trebuie să te superi, totul se poate schimba în favoarea ta, dacă insişti civilizat. Dimineaţa de sâmbătă e aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă, o veste bună, mai pe seară, când poate fi şi un film bun, pe Netflix.

GEMENI  Se aproprie nişte praguri, nervozitatea creşte în jurul tău. Sfatul stelelor este să te grăbeşti încet, altfel pierzi din vedere amănunte importante. În această sâmbătă nu pleca la drum lung! Trebuie să dai înapoi, să te retragi, în faţa pretenţiilor foarte vocale ale celor dragi, poate a copiilor, care au un proiect special de weekend! Încearcă să găseşti un compromis… Cumpără acum, mâine e mai scump! Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile!

Horoscop sâmbătă, 17 septembrie! Zodia care va avea probleme serioase. Nu pleca la drum lung

RAC   Nu te lăsa copleşit de rutina de sâmbătă. Ai mare nevoie să-ţi “încarci bateriile”. Un tip de energie se obţine pe seama altui tip de energie. Nu te enerva, este prima măsură necesară! Dedică weekend-ul distracţiei şi relaxării dar şi planurilor de viitor, în general, sau de programarea cumpărăturilor pentru sezonul rece. Nu este deloc prea devreme, timpul trece aşa de repede! În această sâmbătă ambianţa este plăcută şi relativ liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, dar trebuie să dai dovadă de reţinere! Sâmbătă seara, poţi organiza o mică petrecere, în familie, îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit.

LEU  Atenţie la alergii şi viroze, la vremea capricioasă. Problemele Leilor par să să devină mai serioase. Tu consideri aşa. Se pare că ţi-ai fixat un termen, pe care vrei să-l respecţi. Sâmbătă ai un umor înţepător, „cu colţi”, dar e de înţeles, pentru că s-au strâns toate pe capul tău! Trebuie să rezolvi singur, ceilalţi mai rău te încurcă. Schimbări importante sunt în vedere. Pregăteşte-te de un viraj, de o nouă direcţie în viaţa ta sentimentală, sau în obiceiurile şi preferinţele tale de weekend! Nu pleca la drum lung! O zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun.

FECIOARĂ  Ai ideile foarte clare, dar încă nu găseşti modalitatea, tehnologia, ca să le aplici, atât în domeniul intereselor tale cât şi în cel sentimental. Astăzi încerci să lămureşti o situaţie! O zi de sâmbătă plăcută, care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Dar, simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată și amenințările crizelor de tot felul te îngrijorează. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat. Timpul trece, copii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă.

Horoscop sâmbătă, 17 septembrie! Zodia care va avea probleme serioase. Nu pleca la drum lung

BALANŢĂ  Domeniile favorizate în acaestă sâmbătă sunt cele ale familiei şi relaţiilor cu prietenii, domeniul sentimental şi emoţional, iar cele defavorizate privesc sectorul comunicării, fii atent la vorbe! Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o perioadă densă, care cere reacţii rapide, dar fără posibile evenimente negative notabile. Nu te grăbi! Eşti un pic prea insistent în a-ţi susţine opiniile şi cauza. Nu te grăbi, repet, nu fii nerăbdător, toate se întâmplă la timpul lor. O gamă largă de trăiri caracteristice dezechilibratelor Balanţe. Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION  Ai nevoie de abilitate ca să echilibrezi o activitate prea densă cu lipsa de acţiune. Adică trebuie să mediezi într-un mediu haotic, în care fiecare trage în direcţii diferite! Nu pleca la drum lung! Odihnă şi distracţie, dar trebuie să faci şi puţin sport, sau masaj, acasă, sau în curte, dacă ai. Trebuie să “încălzeşti maşinăria” în vederea săpămânii viitoare, care se anunţă densă. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti şi să eviţi graba şi încăpăţânările, nu se poate întâmpla nimic notabil. Oricum, fiecare are defectul său. Al tău se numeşte „falsă viziune asupra realităţii”. Fii atent!

Horoscop sâmbătă, 17 septembrie! Zodia care va avea probleme serioase. Nu pleca la drum lung

SĂGETĂTOR   Un început de weekend cam obositor, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări pentru căminul tău. Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp. O veste bună, poate pe seară. Sâmbătă, zi de pregătiri. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă imperial cu ştaif. Nu arăta că eşti rănit, sau rănită, că hienele abia aşteaptă. Viaţa în oraş, jungla de beton, este o junglă mai necruţătoare decât necuprinsul Africii. Da, dar tu ai arc și săgeți!

CAPRICORN   În această sâmbătă trebuie să-ţi faci programul tău, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul negativ al celor din jur. Trebuie să desparţi mistificările, minciunile, de realitate! Ai hotărât ca în acest weekend să vezi numai jumătatea plină a paharului. Bine faci, bine găseşti! Pe plan sentimental e momentul unor discuţii. Discuţii interesante şi, chiar necesare! Nu te înregimenta în categoria păguboşilor… Şi nu uita că pierzi când renunţi să mai încerci! O veste bună sâmbătă, poate pe seară. Așa, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru.

Horoscop sâmbătă, 17 septembrie! Zodia care va avea probleme serioase. Nu pleca la drum lung

VĂRSĂTOR  Amână ceea ce nu poţi rezolva, este o metodă verificată. Mai ales dacă este vorba despre relaţii sentimentale cam încordate, sau, din contră, prea reci. Cere un sfat, nu strică niciodată. Mizezi pe aspectul tău fizic, pe limbajul corpului şi de ce nu, pe puterea ta de seducţie. Lămurirea, acum, a unor aspecte ale vieţii de cuplu te poate scuti de mari probleme.  Nu exagera cu munca şi efortul, gen curăţenie şi spălatul geamurilor, in general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace, odihnite, nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă.

PEŞTI   Sâmbătă trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte, fără necazuri. Nu te implica în nimic important, sau nou, doar activitatea obişnuită! O perioadă plăcută, în care, indiferent de vreme, te simţi în plină formă fizică şi psihică şi poţi duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai dorit să faci. Visezi zile liniştite şi nopţi pline de pasiune! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei de sâmbătă. Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili. Astrele sunt într-o conjunctura avantajoasă: sănătatea îţi este bună, viaţa personală – aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă.