Horoscop sâmbătă, 17 iulie! Zodia care îşi schimbă azi locul de muncă. Situaţia e gravă, se trece la ameninţări

Berbec – Iese la iveală o situație internă posibil legată de schimbarea locului de muncă. Nu reacționa impulsiv sau agresiv verbal, nu amenința. Ia lucrurile cum sunt și analizează-le cu calm. Ai șansa de a clarifica o serie de lucruri legate de ce se întâmplă și de a te elibera de trecut în timp ce pășești, cu îndrăzneală, în viitor.

Taur – Rămâi detașat și conștientizează că tu ești autoritatea supremă din viața ta. Evoluează și o relație personală. Ai conversații, susținute cu sensibilitate, onestitate și maturitate și astfel ai ocazia să aprofundezi o legătură. Continuă să fi într-o fază socială glamour, care aduce șansa de a crea o rețea și de a-ți face relații.

Gemeni – Scapă de orice condiție care te presează în privința căsătoriei, intimității, parteneriatului și baniilor și cufundă-te mai profund în valorile tale. De asemenea, recunoște semnificația a tot ceea ce pui pe masă, în toate relațiile tale. Tot ceea ce se destramă îți permite să aprofundezi angajamentele care îți oferă securitatea de care ai nevoie.

Rac – Nu îți fie frică să întrebi ce nu știi. Nu avea așteptări de la locul de unde provine acestă nesiguranță ci acordă atenție celui care apare atunci când ai nevoie de el. Detașarea va fi cheia pentru atragerea sau negocierea unor aranjamente eficiente. Ai o viață agitată în această perioadă, oamenii însă, au problemele lor și nu înțeleg ce se întmplă.

Horoscop sâmbătă, 17 iulie! Zodia care îşi schimbă azi locul de muncă. Situaţia e gravă, se trece la ameninţări

Leu – Relația se calmează pentru a-ți oferi dragostea și sprijinul emoțional, material și chiar financiar, de care ai nevoie. Fii deschis să o primești. Este o fază extrem de creativă, care aduce pasiune pentru ce faci și la locul de muncă. Lucrează mai de grabă, mai inteligent decât mai greu. Ai nevoie de discernământ și curaj pentru asta.

Fecioară – Ești pe un teren curat și un început nou, bate la ușă, indiferent că este vorba despre serviciu sau de viața personală. Aduce o șansă pentru vindecare profundă dar și pentru un început pasional. Felul cum te percepi tu pe tine, evidențiază acest lucru și închide un capitol mai lung, de vreo 14 ani, care te-a dus către viitor.

Balanță – Eliberează-te conștient de ambiții și responsabilități pe care le-ai depășit pentru a putea intra în plinătatea a ceea ce ai devenit. Asumă-ți responsabilitatea pentru rolul din trecut. Învață-ți lecțiile, fără însă să continui să suporți alte sarcini, care nu sunt ale tale. Rămâi în prezent în timp ce creezi o viață nouă.

Scorpion – Amintește-ți de lecțiile de anul trecut, pe măsură ce parcurgi următoarele zile. Sunt uși care se închid și altele care se deschid. Drumurile vechi rămân în urmă tocmai pentru a dezvălui noi căi. Ajungi la o viziune optimistă despre viitorul tău. Ceea ce se desfășoară cere o defalcare conștientă a lucrurilor.

Horoscop sâmbătă, 17 iulie! Zodia care îşi schimbă azi locul de muncă. Situaţia e gravă, se trece la ameninţări

Săgetător – Investește-ți timpul, banii, energia, dragostea și resursele, cu înțelepciune, în în ceea ce sunt valorile tale. Renunță la perlele de înțelepciune. Ai șansa de să-ți revendici puterea într-o situație financiară sau emoțională. Poți lua înapoi egal și să valorifici situația pentru tine. Ai mai multe opțiuni decât crezi.

Capricorn – Unele relații se termină, altele dezvăluie adâncimi neexplorate încă. Fii sincer despre cum te simți, ce vrei și ce trebuie să eliberezi pentru a permite să primești ceea ce ai nevoie. Adâncirea relațiilor cu egalii tăi, are loc acolo unde există respect reciproc, dragoste și sprijin. Ești capabil de mai mult decât atât.

Vărsător – Va trebui să stabilești relații de lucru bune și cu colegii, subordonații și șefii. Nu este momentul să contești sistemul! Protejează-te de stres și nu te neglija. În consecință, este timpul pentru autoevaluarea cu un înalt grad de onestitate și obiectivitate. Întrebându-te dacă în felul în care te prezinți îți aduce mulțumire, răspunsurile vor veni din atitudinea ta.

Pești – Ai sentimentul conștientizării propriilor limitări, astăzi. Aceasta va duce până la faza de regenerare, fizică, emoțională sau financiară, dar și la sentimentul că ești restricționat. Există schimbări care se desfășoară într-un cotext social. Ai șansa de a pune capăt unui decalaj, dar nu trebuie să fii martir pentru nicio cauză.

Horoscop sâmbătă, 17 iulie! Zodia care îşi schimbă azi locul de muncă. Situaţia e gravă, se trece la ameninţări