Horoscop, sâmbătă 12 noiembrie: O zi cu noroc, poţi avansa în rezolvarea problemelor sentimentale!

BERBEC Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste, sau, o întâlnire, îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Amintirile dor, uneori, dar constaţi că nu aşa de tare şi reflectezi că şi emoţiile se cicatrizează. Eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

TAUR Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti sâmbăta aceasta, dar şi tot weekend-ul, ca să te relaxezi şi să te odihneşti. Eşti obosit şi trebuie să eviţi să devii obosit cronic! Ai timp, in sfârşit, în acest weekend să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa. Dar nu discuta probleme de serviciu, weekendul este sacru!

GEMENI Sâmbătă ai o atitudine inspirată. Dar şi rebelă. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii casnice, sau de promisiunile făcute într-o relaţie. Vorbești cu cineva, aproape din întâmplare, ceea ce te face să-ţi aminteşti de lucruri plăcute. Dar, tot weekendul te gândești la problemele de serviciu. Eu zic să lași pe săptămâna viitoare!

RAC Conjunctura stelară arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Un Leu sau o Leoiacă te poate ajuta foarte mult. În acest weekend te găseşti în postura plăcută nativilor zodiei să se simtă bine şi să fie într-un anturaj favorabil, mai ales dacă că este vorba de o petrecere, sâmbătă seara.

Horoscop, sâmbătă 12 noiembrie: O zi cu noroc, poţi avansa în rezolvarea problemelor sentimentale!

LEU În ceea ce priveşte casa, căminul tău, ai multe lucruri nerezolvate și proiecte amânate, dar, în acest weekend ai șansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, nu exagera cu activitatea, odihneşte-te! În această perioadă, mai ales sâmbătă, trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Stelele te favorizează în achizitionarea unor obiecte de îmbrăcaminte de sezon rece. Lână naturală, in și bumbac, altfel să nu faci!

FECIOARĂ Sâmbătă, probabil, una sau câteva surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Este şi aşa bine, dar fii generos cu cine merită. Norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort. Dar atenţie la ce-ti doresti!

BALANŢĂ Limitează cheltuielile la strictul necesar. Poate la un film, pe net, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Pe seară se poate să ai de luat o decizie. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi daca vrei să fii apreciat mereu de anturajul tău, de familie, prieteni şi colegi. Şi tu doreşti armonie!

SCORPION O zi obişnuită de sâmbătă, plată, poate plictisitoare. Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent, mai ales la frig, la schimbările bruşte de temperatură. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă!

Horoscop, sâmbătă 12 noiembrie: O zi cu noroc, poţi avansa în rezolvarea problemelor sentimentale!

SĂGETĂTOR Weekend-ul te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor. Nu te repezi imediat ce auzi o intrigă. Uneori, adeseori poate, centaurii cei rapizi, dar nesăbuiţi, ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflectează, cântărește bine lucrurile!

CAPRICORN În mijlocul unui carusel ameţitor, care este viaţa ta cotidiană, sâmbăta aceasta găseşti o oază de relaxare, poate şi un izvor de cultură şi înţelepciune. Sâmbătă poţi avansa în rezolvarea problemelor sentimentale. Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi în analize păguboase şi procese de conştiinţă. Cere un sfat de la Leu sau de la un Geamăn.

VĂRSĂTOR Sâmbătă, informaţiile contradictorii creează probleme. Configuratia astrologică iţi indică să nu te repezi sa tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru ca lucrurile se pot lămuri, ca de la sine. Lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi vor arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii.

PEŞTI O sâmbătă liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva, în acest weekend, unele situaţii personale. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă pentru tine, un „naş” sau un protector din familie, sau din anturajul tau de weekend, Leu sau Vărsător, (zodii de foc sau aer, în general) te poate ajuta, probabil în probleme de familie.