BERBEC  Astăzi nu intra în discuţii cu semnele de apă şi aer! Început de săptămână liniştit. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva, mai ales dimineața, unele situaţii personale. Domeniul sentimental e bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes! Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie. La vremuri de criză trebuie o soluţie de criză. Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

TAUR  O zi dedicată acţiunii, reacţiei, mai ales în domeniul sentimental. Acum, astăzi, trebuie să faci paşi în direcţia respectivă, fără a ţine cont de comentariile „comice” ale prietenilor. Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companion plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încercă să nu împrumuţi bani sau obiecte! Astăzi nu scoate nici un ban din buzunar. Cheltuielile făcute astăzi poţi să le treci direct la pagube. Poţi să te expui în public. Fii, însă, extrem de scurt. O singura frază este de ajuns şi evită decupajul din context.

GEMENI   Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit pentru o activitate obişnuită, veştile îţi oferă motive pentru un efort sporit. Nu pleca la drum lung! Limitează-te la activităţile obişnuite, de rutină. Astăzi noul aduce nefericire şi insucces. Evită să începi proiecte noi, sau să răspunzi imediat la o provocare. Lasă pe mâine. Sau pe „altă dată”. Astăzi, dacă cineva îţi zâmbeşte inseamna că vrea să-ţi vânda ceva. Excepţiile întăresc regula!

RAC  Astăzi, în familie, ai o mare oportunitate să te faci remarcat. În registrul benefic, desigur. Profită de prilej şi organizează un eveniment plăcut, cu cei dragi, ca o sărbătoare de iarnă! Trebuie sa continui cu aceleasi metode verificate de pana acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. O veste bună de la un prieten.

LEU   Coordonatele zilei de azi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, fie că eşti cu prietenii, fie acasă, și/sau în familie. Nu ceda nici în ruptul capului, ai dreptate şi stelele ştiu acest lucru! Amână cu distincţie şi cu imperială bunăvoinţă orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei profesionale. Reflexele tale sunt bune astăzi. Totuşi, mare atenţie la posibilele accidente minore prin fier şi foc, mici tăieturi sau arsuri casnice.

FECIOARA  Jupiter te protejează şi îţi indică noroc! Astăzi, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că experienţa contează! Domeniul sentimental e bine aspectat! Puterea ta de concentrare pare sa-ti joace feste, asa incat este bine sa diminuezi influenta dubioasă a Lunii prin odihna, alimente naturale şi puţin sport. Astazi nu lua hotărâri importante, nu te repezi să tragi concluzii, pentru că influentele stelelor sunt înşelătoare şi confuze. Amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau decizie majoră.

BALANŢA  Nu exagera cu efortul, mai ales fizic! Dacă vrei să cari ceva, sau să muți mobila, mare atenție! La serviciu, sau acasă, te aşteaptă o mulţime de probleme, dar cu ordine şi răbdare, poţi să rezolvi o parte!  Nu pleca la drum! Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Nu este prea devreme să incepi să-ti faci planuri pentru scopurile tale personale de primăvară, dar trebuie sa iei in consideratie cu mult realism resursele proprii.  Detaliile sunt mai importante, astăzi!

SCORPION  Planetele îţi rezervă o surpriză plăcută. O veste bună, sau o întâlnire cu o persoană deosebită, care te ajută! Este rândul tău să prevalezi, să te simţi bine şi să ai încredere în viitor! Zâmbeşte, vorbeşte puţin şi ascultă mai mult! Cu mai mult efort, ambiţie şi noroc o să ajungi unde iti doresti. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci. Mâine este o nouă zi, trebuie să ai încredere!

SĂGETĂTOR   Stârneşti invidii şi gelozii! Destinul este din nou bun cu tine, ai şanse, ai noroc! Totul merge bine şi se pare că poate merge şi mai bine, evenimentele se deruleză după interesele tale! O zi plăcută, bine aspectată. Configuraţia planetelor iţi prezice relatii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pamant. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios! Mai bine du-te la cumparaturi în supermarket, pentru cumpărături de completare după weekend, sau la o cafea cu prietenele, sigur, după orele de program.

CAPRICORN  Munca este astăzi pe primul plan. Între tine şi reuşită mai este doar un obstacol, un prag de trecut. Concentrează-te! Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii de serviciu, sau de promisiunile făcute într-o relaţie. Stelele te sfatuiesc sa te odihnesti ceva mai mult azi, ba chiar sa rupi ziua in doua cu o siesta sud-americana, într-o iarnă blândă, pentru ca te asteapta o săptămana agitată, densă şi prin urmare obositoare! Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă.

VĂRSĂTOR   Astăzi trebuie să fii foarte iscusit şi diplomat, ca să nu fii încărcat cu sarcini suplimentare, la serviciu şi acasă. Bineînţeles, nu pleca la drum! Un semn de foc te poate ajuta astăzi foarte mult. Ceva se intampla in anturajul tau. O intriga, un complot, ceva – soapte in amurg şi întâlniri de cărvunari pe inserate. Este momentul sa pregăteşti contramasurile!  Dacă nu cumva complotiştii se sfătuiesc în secret ce cadou sa-ţi ia de ziua ta de naştere… dar dacă nu este aşa!

PEŞTI   Dacă ai unele obligaţii, promisiuni de respectat, trebuie să te concentrezi ca să le rezolvi astăzi. Sigur, dacă nu este vorba de drumuri! Nu te avantajează lucrurile serioase, grave, sobre! Speculatiile financiare sunt prost influenţate azi, aşa că nu este o idee prea buna să te duci la şeful tău ca să-i ceri o mărire de salariu. Nu te lua dupa cine stie ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm. Nimeni nu-ţi vrea raul, iar pe duşmani îi doare şi pe ei capul. Analizeaza bine şi vei vedea că este o situaţie obiectivă.