BERBEC Emoţional ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Crezi că poţi uita vechile tale probleme şi frustrări şi să „începi o viaţă nouă”. Astăzi nu pleca la drum lung! Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes sau din prostie. Treburile de rutină le faci, însă, bine şi temeinic.

TAUR Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. De cand nu ai mai fost la teatru? Dar la un spectacol bun, în general vorbind? Du-te în seara asta! În orice caz tot ceea ce vei începe pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte până la sfârşitul săptămânii. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Pe seară ocupă-te de programul tau obişnuit, poate du-te la un spectacol, sau la sală! Astăzi se pot întâmpla multe chestii neplăcute dacă nu eşti atent şi vigilent. Statistic, pentru zodia Gemenilor cea mai neplăcută chestie este să te loveşti în colţul mesei când te repezi să răspunzi la telefon. O zi cam nesuferită. Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să-şi rupă dantura. În astfel de ocazii lumea zice prostii considerate mai târziu fraze celebre de către posteritate. Marile personalităţi s-au ilustrat cu fraze scurte devenite celebre. Sigur o să găseşti ceva să zici!

RAC Un horoscop foarte complex, cu multe aspecte, te îndeamna la mai multă discreţie şi la o anumita diplomaţie cu anturajul, dar mai ales cu colegii de la birou. Zâmbeşte şi taci din gură! Evită să fii prea sensibil cu cine nu merită. Fii precaut în discurs şi promisiuni. Bioritmul este negativ. Adică, eşti depresiv, obosit şi cu gândul aiurea, fără putere de concentrare. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine.

LEU Nu aştepta foarte mult mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! Ceva, o părere, o informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi! Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. Pentru unii dintre Lei este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă. Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau care are cu adevărat nevoie de ajutor.

FECIOARĂ De astăzi intri într-o periodă aglomerată, depresivă care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa ceri ajutor, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare. Un film bun, o discuţie cu prietenii la un vin fiert, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta, care să-ţi încălzească inima şi să justifice aspectele favorabile astrologice.

BALANŢĂ Viaţa ta sentimentală nu este suficient de intensă pe cât ai dori. Astăzi trebuie să dai dovadă de discreţie şi eleganţă, ca să ai şanse reale. Domeniul sentimental este relativ bine aspectat, insistă! Cine se trezeşte de dimineaţă aceluia îi este foarte somn. Asta este toata filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi fortele incepand chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. Astazi sinergia si configuratia planetelor te avantajeaza in dragoste si relatiile sociale, dar sunt mai putin favorabile la bani si glorie. Influentele planetare confuze şi amestecate ca o salată ghiveci libanez iţi indică să ai astăzi o atitudine placută şi să nu te enervezi fără rost!

SCORPION Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi este cazul să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul potrivit! Chiar dacă „nimc nu este important”, dupa cum spune Kabbala, poţi realiza multe, lua decizii importante, clarifica nişte probleme. Astăzi trebuie să recuperezi ziua de muncă de ieri. Dar nu poţi, s-au aglomerat prea multe. Partenerul tau se întoarce sau pleacă, nici el nu ştie. Atenţie, mare atenţie! Fii conservator şi precaut. Dă adevarata importanţă lucrurilor şi foloseşte propria scală de valori.

SĂGETĂTOR Totuşi, ceva se întâmplă, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai! Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi un lucru important. Odihneşte-te mai mult. Chibzuiala, tactul si umorul de care trebuie să dai dovadă astăzi constituie un bun exemplu şi in viitor de cum se poate aplana o criză. Astăzi s-ar putea sa ai de mediat între două persoane din anturaj. De dimineaţă te asaltează nişte veşti. Ascultă şi analizează bine înainte să iei o decizie. Nu te lăsa „descifrat” ci introdu tot timpul noi date în jocul social care se numeşte afacere sau dragoste. Cine este previzibil, este uşor de condus.

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil de conjunctură. Nu te grăbi, nu risca în promisiuni prea ambiţioase, astăzi trebuie să acţionezi cu seriozitatea caracteristică zodiei. O zi prietenoasă în care poţi să te relaxezi şi să laşi garda jos. Şi necazurile îţi par mai mici, sau începi să te obişnuieşti cu ele. Stelele favorizează cumpărăturile care le faci astăzi sau micile schimbări în ordinea lucrurilor. Ai o tendinţă către depresie şi tristeţe nemotivată şi o lene de lumea a treia, dacă creieraşul nu ar fi vigilent şi nu ar pune pe toată lumea la treabă.

VĂRSĂTOR Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat! Exprimă direct şi hotărât ce ai de spus. Stelele te favorizeaza in achiziţionarea unor obiecte de îmbrăcăminte de sezon, poate de la solduri, pe care o sa le porţi cu plăcere, pentru că iţi stau bine. Peste două luni vine glorioasa primăvară chiar cu vremea si vremurile astea ciudate, capricioase şi chiar neplacute. Astăzi, nu vorbi, însă, fără să-ţi faci înainte un plan. Foloseşte intuiţia, dar nu te lăsa purtat de iluzii!

PEŞTI Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor apropiaţi, sau partenerilor de viaţă. Căldura sufletească şi investiţiile sentimentale făcute astăzi pot aduce armonie şi înţelegere. Astăzi, se pare că ai de suferit din cauza timpului capricios, din cauza ceţii, poate, dar şi din cauza unor situaţii obiective sociale. Luna declanşează unele situaţii la care te aşteptai mai puţin. În această perioadă ciudată, hai să-i spunem pe nume, nefastă, este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale, pe seară, cu prietenii, sau în familie.