Horoscop miercuri, 3 mai. Zodia care are probleme sentimentale. Nu te lăsa cucerit de nostalgii

BERBEC    Ești mai sensibil decât de obicei la emoțiile altora, nu te lăsa cucerit de nostalgii inutile, rămâi rațional și pozitiv și pune totul în perspectivă. În dragoste, lucrurile sunt pasionale și…focoase, cum se cuvine la o zodie de foc, dar încearcă să râmâi calm și să îți măsori cuvintele în fața anumitor izbucniri ale partenerului, totul depinde de reacțiile tale.

O seară propice pentru distracție și relaxare, este bine să ții cont de sugestiile celor din jur, altfel va putea părea ca lumea face iar numai ce vrei tu.

TAUR   Conjunctura astrală te poate expune la tensiuni, turbulențe și frământări fundamentale. Trebuie să reziști tentației de a forța lucrurile și să încerci să operezi cu cât mai mult tact implementarea schimbărilor necesare.

Personalitatea ta puternică este atrăgătoare pentru mulți, ceea ce face ca partenerul tău să nu fie deplin liniștit, ar putea avea nevoie de reconfirmarea loialității tale. Dacă avea îndoieli, nu mai are niciun motiv să aibă. Influențele astrale îți dau un imbold în direcția corectă, totul este bine.

GEMENI   Te simți mult mai încrezător în forțele proprii decât de obicei, te bucuri de priza la public și de ușurință în exprimare. Acesta este momentul potrivit pentru a-ți împărtăși ideile și a comunica în toate direcțiile.

Ziua pare propice pentru declarații mărețe, angajamente, promisiuni sau exaltare, fără perspectiva respingerii. Profită din plin de ea pentru a stoca ”calorii emoționale”, îți vei mulțumi în vremuri de deficit.

RAC Astrele îmi spun că o persoană despre care ai avut proasta inspirație să o vorbești de rău a aflat, ceea ce te pune pe tine într-o poziție cel puțin incomodă. Cere scuze acestei persoane, are un suflet bun și va înțelege că erai doar supărat. În perioada asta de timp este posibil să faci doi paşi înainte şi unul înapoi, după ”bunul ”obicei al zodiei tale.

Nu te pierde în discuții inutile și nu uita să respecți ierarhia, vei dobândi mai multe respect de la colegii tăi decât dacă încerci să te faci remarcat în mod individual.

Horoscop miercuri, 3 mai. Zodia care are probleme sentimentale. Nu te lăsa cucerit de nostalgii inutile

LEU Dacă sarcinile tale sunt prea solicitante, învață să-ți reechilibrezi energiile. Împărțind 50/50, atât în viața profesională, cât și în cea privată, te vei simți revigorat.

Acesta este cel mai bun mod de a putea să le ai pe toate fără să ajungi în burnout. Vei avea o zi grozavă dacă ești patern și protector, fără a cădea în tiranie și abuz de autoritate. Apreciem caldura, generozitatea ta și spiritul tău antreprenorial, mai puțin aroganța și rigiditatea ta de rege al junglei.

FECIOARĂ  Astăzi ți se pare că așteptările celorlalți de la tine sunt exagerate, însă ele sunt doar rezultatul felului în care te-ai arătat tu, ca fiind atotputernic. Este important să fii realist cu ceea ce poți oferi și să temperezi și cerințele celor din jur. Desigur că îți place să ajuți, iar dedicarea și geniul detaliului sunt abilități pe care cei din jur le iubesc la tine.

Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să forţezi. Corpul tău dă semne de oboseală, se impune plănuirea unei zile de wellness.

BALANŢA   Opiniile tale sunt ferme și ai dificultăți să revii asupra deciziilor tale. Nu îți stă în caracter, dar refuzi să cedezi teren. Acceptă negocierea cu interlocutorii tăi, va fi mai ușor.

Poți solicita timp pentru reflecție. Corpul tău îți dă semne că trebuie să încetinești puțin ritmul și să pioritizezi prevenirea și tratarea eventualelor probleme de sănătate. Mai multă relaxare în natură și ascultatul ciripitului păsărelelor pot face minuni pentru starea ta de bine!

SCORPION  Azi este bine aspectată pentru tine începerea de noi proiecte. Viziunea ta este mai clară și știi care este cel mai bun punct de plecare. Dai o lovitură punând în practică toate ideile pe care le aveai în minte.Totuși, ești puțin obosit, evită să alergi de bezmetic și fă-ți timp să te odihnești, vei rezolva problemele.

Ar putea fi o idee bună ca pe seară să eviți ieșirile și să te cuibărești acasă sub o pătură pufoasă cu o cană de ceai de sunătoare și o carte bună.

Horoscop miercuri, 3 mai. Zodia care are probleme sentimentale. Nu te lăsa cucerit de nostalgii inutile

SĂGETĂTOR Obligații oarecum grele pot apărea astăzi. Cu toate acestea, reușești să depășești situația datorită unei finețe neobișnuite a judecății. La serviciu, nu-ți irosi șansele încercând să faci pe cel mai puternic. Nu-ți ignora adversarii, altfel situația s-ar putea întoarce împotriva ta.

Vei triumfa dacă lași garda jos și negociezi reușind să ajungi la un compromis care să profite tuturor. Colaboratorii tăi știu foarte bine că ești un lider înnăscut și toată lumea se bazează pe tine, în toate împrejurările.

CAPRICORN  Astăzi beneficiezi de resurse importante care îți permit să progresezi, chiar să îți asumi riscuri calculate, fără a-ți pune în pericol echilibrul.

Ceea ce întreprinzi servește perfect planurilor tale, menținându-te în același timp în siguranță, valoarea ta cea mai de preț. Ai putea, totuși, strica starea de spirit acasă dacă aduci starea ta tensionată de la serviciu în familie. Atenţie la cheltuieli, nu cumpăra mai mult decât este necesar.

VĂRSĂTOR  Ești puțin ”hărțuit” de familia ta. Te încurajez să  închizi biroul și să te duci să petreci niște timp de calitate cu cei dragi. Știu că o s-o faci cu atâta vinovăție încât ai prefera să te întorci la muncă! Un vizionar ca tine pune cu greu pe pauză proiectele în care are atâta încredere că vor schimba lumea.

Ai putea găsi un mare beneficiu în utilizarea uleiurilor esențiale și a suplimentelor alimentare organice pentru a-ți detoxifia ficatul, precum și pentru a regla tranzitul intestinal. Te simți bine în adidași pentru ca ești mereu pe fugă.

PEŞTI   Dacă ești singur, ești în căutarea acelei relații pe termen lung pe care ți-o dorești, iar căutarea ta poate face astăzi un pas înainte. Trebuie, însă să pui piciorul în prag, cu determinare.

Dacă ai găsit-o, încearcă să nu mai idealizezi persoana iubită şi viața ți se va părea mult mai roz. De când ai cerut partenerului tău mai multe gesturi de afecțiune, acesta își dovedește constant atașamentul, bucură-te. Este o zi favorabilă pentru toate domeniile creative în care scrisul joacă un rol major. Scriitorii, jurnaliştii, scenariștii vor fi deosebit de inspiraţi.

Horoscop miercuri, 3 mai. Zodia care are probleme sentimentale. Nu te lăsa cucerit de nostalgii inutile