Horoscop marți, 25 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Evită situații cu urmări neplăcute

BERBEC  La serviciu, ține-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Dacă nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Abordarea sistematica a situaţiei iţi furnizează datele rezolvarii ei.  Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi profesionale. Nu trebuie să te repezi ! Stai şi cugetă, vorba ardeleanului… Apoi, acţionează cu proverbiala ta viteză! 

TAUR Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de apă. Afacerile profesionale pe termen scurt sunt aspectate favorabil.  Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar.

Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anexietatea nu este o soluţie, nici o strategie şi nu e constructivă, mai ales în distopia sanitară. Evită, la serviciu, persoanele declarat ostile. Nu critica, nu reproşa, sau, şi mai bine, vorbeşte mai puţin! 

GEMENI   Nicio planetă în zodie, dar asta nu înseamnă că ai mai puţine probleme. Marţea se spune că sunt trei ceasuri rele! Cu multă atenţie şi fără ironii şi cinisme poţi să treci şi de ziua de azi! Fie că eşti şef, sau subaltern, astăzi evită discuţiile în contradictoriu, la serviciu, unde activezi. Poţi crea, fără să vrei, situaţii tensionate cu urmări neplăcute. Zâmbeşte şi fii foarte politicos! Cu prudenţă şi calm, ziua trece repede! 

RAC  Astăzi pare a fi o zi de carnaval, distrează-te şi fă-i şi pe cei din jurul tău să se relaxeze şi să zâmbească! Nu te avantajează lucrurile grave, sobre, nici la serviciu, nici acasă! O discuţie din a doua parte a zilei îţi poate clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poți să dai dovadă de umor și să înveselești atmosfera.

Horoscop marți, 25 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Evită situații cu urmări neplăcute

LEU O decizie se impune şi timpul a început să vină. Nu este nici o grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, câteva săptămâni. Dar trebuie să te gândeşti la deciziile pe care trebuie să le iei! Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevarat lucruri interesante. La muncă nu te împopoţona cu obiecte scumpe și exotice. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate şi de profunzime!

FECIOARĂ Dimineaţa aceasta trebuie să eviţi expunerea ta în contextul unor probleme de serviciu care îți sunt necunoscute. Prima parte a zilei este sub semnul lui Marte – efort şi dinamică. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Astăzi poţi găsi cuvintele potrivite ca să calmezi persoanele din jurul tău. Lucrurile nevăzute, virusurile, radiaţiile, de exemplu, sunt cele care provoacă o frică teribilă. Măcar să nu fie isterici!

BALANŢĂ  Persevereză pe calea anunţată, respectă promisiunile. Eşti aprobat şi la serviciu şi acasă, după caz. Ai o formă bună fizică, dar nu exagera. Nu pleca la drum lung în a doua parte a zilei! Oricum călătoriile nu sunt indicate în timpul distopiei sanitare. Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei muncii, în general şi atunci micile detalii care te obsedează şi enervează pot cădea la locul lor. Dacă vor ele!  

SCORPION  O dimineaţă de muncă interesantă sub aspectul realţiilor sociale. Dacă îţi plac telenovelele, acţiunea, evenimentele, loviturile de teatru – astăzi nu vei fi dezamăgit! Poţi să râzi cât vrei, râsul ucide prostia, se spune în Orient. Dar nu te băga în troacă… că te mănâncă porcii! Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Astăzi, conjunctura astrală sugerează că trebuie să fii mai reţinut la muncă.

Horoscop marți, 25 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Evită situații cu urmări neplăcute

SĂGETĂTOR  Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. Unele riscuri în viaţa profesională. Eşti bănuit pe nedrept, în general și astăzi, în special. Nu te justifica, cine se scuză, se acuză! Vorbeşte calm, frumos şi fă declaraţii de competență și loialitate locului de muncă. De asemenea, trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat.  

CAPRICORN Pluton, aflat de o veşnicie în zodie te ajută să-ţi regenerezi eficient şi relativ rapid capacitatea de muncă. Fii deosebit de clar în discuţii, sau în negocieri. Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul este normal. Conjunctura iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul tău, al familiei tale.  

VĂRSĂTOR Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent(ă) la noii furnizori sau clienţi. Trebuie să începi să faci economii, fară să-ţi schimbi esenţial felul in care trăieşti – economia este arta prin care obţii maximum de la viaţa. Concentrează-ţi atenţia asupra sănătăţii – evită expunerea inutilă la frig sau la curenţii de aer și respectă regulile distopiei sanitare. 

PEŞTI  O perioadă favorabilă pentru noi proiecte profesionale. La serviciu, adoptă un stil liberal, în această zi de marţi. Adică spune fiecăruia şi oricui că are dreptate, că este cel mai bun! Apoi fă tot cum te taie capul. De aceea, ai o zi cu rezultate discutabile. Ai multe pe cap, unii îți vor pielea pe băț, dar cu un zâmbet larg de “sunt un om bun, inofensiv” o sa supravieţuieşti. 

Horoscop marți, 25 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru această zodie. Evită situații cu urmări neplăcute