BERBEC  Graţie beneficei Venus şi dinamicului Marte, domeniul emoţional e avantajat. Ai o vitalitate sporită şi poţi să-ţi promovezi mai uşor interesele. Această zi a Unirii promite să fie plăcută, poți avea facilități pentru a conduce discuții spre interesele tale și pentru a lega noi legături. Te simți bine în pielea ta, dar nu reușești să-ți împărtășești buna dispoziție cu cei din jur.

TAUR  Astăzi, dacă ţi se întâmplă, înseamnă că ţi se cuvine! Conjunctura te pofteşte la trai bun şi mâncăruri alese. Natura ta, convivială şi hedonistă, apreciază climatul acesta boieresc! Beneficiezi de toate atuurile pentru a comunica în cel mai bun mod posibil și pentru a înflori la nivel familial. Acesta este momentul perfect pentru a-ți face planuri pentru viitorul apropiat și pentru a propune noi proiecte!

GEMENI  Astăzi, emoțiile duc la dorința de a călători! Nu-ți pregăti valizele prea repede, spiritul aventuros nu preocupă imediat pe toată lumea și poate nu și pe partenerul tău. Spune-i că ai avut un vis. Teoriile tale sunt juste, corecte, dar dificil de aplicat, fie că este vorba de serviciu, afaceri, sau domeniul sentimental. Fii mai simplu, mai direct, ca să fii înţeles de cei din jurul tău! 

Horoscop marți, 24 ianuarie. Zodia care se consideră perfectă. Calitatea de bază: perfecţionismul!

RAC  Luna, patroana ta, arată că eşti obosit după o noapte în care gândurile nu prea te-au lăsat să dormi. Ai sentimentul că timpul care trece poate transforma lucrurile în bine! Zi plăcută, plină de emoții pozitive și vesele! Poți trăi cu intensitate ziua de astăzi dacă ești de acord să te deschizi către emoții puternice, dar benefice. Eliberează-te de dorința de eficiență, de provocări și alte cuvinte fără sens, apreciază ceea ce se întâmplă și momentul prezent.

LEU  Ziua este punctată de o atmosferă de emulație, schimburi și bună dispoziție. Poți conta pe invitații, întâlniri, spectacole, vizite și descoperiri. Din punct de vedere financiar, obții rezultate, tranzacțiile sunt favorizate. Astăzi, viața de zi cu zi este puțin mai agitată și multe actualizări se vor putea face într-o atmosferă bună. Este un moment grozav să comunici, dar mai ales să spui ce proiecte ai în minte.

FECIOARĂ  Viața ta sentimentală poate fi decisivă, astăzi, și va fi un adevărat factor de împlinire. Tentațiile în sens larg vor fi puternice, asigură-te că nu exagerezi, trebuie să te stăpânești. Climatul entuziast și fratern creează oportunități, alte posibilități devin probabile. Prin toleranță, deschidere de minte și bunăvoință poți avea cele mai bune șanse de a beneficia de această influență.

Horoscop marți, 24 ianuarie. Zodia care se consideră perfectă. Calitatea de bază: perfecţionismul!

BALANŢĂ  Decizi să iei inițiative pentru binele celor dragi, s-au adunat prea multe. Îți iei problemele în propriile mâini indiferent dacă îți place sau nu. Nu mai este un calm total din punct de vedere financiar, ci o schimbare pozitivă a situației care provoacă un adevărat vârtej. Lucrurile se leagă foarte repede, nu vei avea timp să-ți dai seama. Perioada norocului continuă, profită!

SCORPION   Iei decizii ferme și asta este alegerea ta. Dacă cei dragi sunt surprinși de comportamentul tău direct, explică-le motivațiile tale. Nu intra in discutii inutile pentru a te justifica, nu alimenta tensiunile, fii diplomat. Zâmbește și motivează cu eleganță. Ambianţă diferită, modulată, după cum eşti în concediu, sau la muncă. Însă, în ambele cazuri, cei din jurul tău, prietenii, strigă după ajutor şi cred că au găsit sprijinul în persoana ta! 

SĂGETĂTOR   Dacă speri la o promovare, un răspuns pozitiv la sentimentele tale, sau orice fel de recunoaștere, acesta este momentul să te faci remarcat pentru talentele tale, farmecul și naturalețea ta. Sunt evidențiate toate relațiile tale, dar mai ales cele oficiale, cele contractuale…

Horoscop marți, 24 ianuarie. Zodia care se consideră perfectă. Calitatea de bază: perfecţionismul!

CAPRICORN  Te repliezi, îţi consolidezi forţele, încercând să înţelegi ce vrei, de fapt, de la viaţă. Dialogul cu tine însuţi te motivează, pentru că realizezi că discuţi cu o persoană inteligentă! Raţiunea şi echilibrul au fost întodeauna cele mai bune politici. Ţine-te pe poziţie, fii constant şi dă curs calităţii de bază a zodiei: perfecţionismul! Nu că societatea asta superficială şi degenerată ar avea nevoie de lucruri bine făcute, dar fă-o pentru sufletul tău, să te simţi tu bine!

VĂRSĂTOR  Luna te împinge afară din casă, departe de cartierul tău, poate chiar într-un tărâm îndepărtat. În gândurile și visele tale. Aspiri la aventuri cu happy-end, împreună cu ceilalți, gata să faci concesii, să-ți arăți deplina bunăvoință. Este o zi perfectă pentru a fi de acord cu oricine. Zâmbeşte, spune mereu: „aşa, aşa, sigur că da!” şi toată lumea o să te aprecieze. Un timp… 

PEŞTI  Ai un comportament mai pe placul anturajului. Adică reuşeşti să te încadrezi în ipocrizia relaţiilor sociale. Stai la căldură, la propriu şi la figurat! Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare, fie că este o bârfă între prieteni, sau un briefing la serviciu.