Horoscop marți, 23 aprilie. Zodia care trece printr-o perioadă proastă! Ai mare grijă

BERBEC Ziua aceasta de marți, ziua lui Marte, îți poate crește încrederea în tine într-un mod remarcabil. Astăzi, dorința ta de a străluci ar putea fi egalată doar de dorința ta de a-ți proteja partenerul. Pari să devii conștient de faptul că avuția cea mai mare, singura autentică, este iubirea. Sunteți mândri de viața voastră împreună! Chiar dacă vremea pare a fi capricioasă, iar presiunea atmosferică poate varia mult, pari să te simți din ce în ce mai în formă!

TAUR Astăzi poți să ai o zi de marți, trei ceasuri rele, mai complicată, mai plină de provocări. Pare să fie momentul să-ţi faci timp să te preocupi mai mult de starea ta de bine și să te relaxezi mai mult. Născut sub semnul planetei Venus, protectoarea zodiei tale, pare să fie momentul să realizezi că dragostea, confortul şi sănătatea sunt elementele esențiale ale existenţei tale și să le prioritizezi, în sfârșit!

GEMENI Marți poți să adopți un comportament grijuliu și filozofic cu cei din jur. Atitudinea ta poate avea unele urmări pozitive și îți poate oferi ocazia să găsești o atmosferă foarte plăcută, fie în viața ta socială, fie în cea amoroasă sau în cea profesională. Conjunctura astrală pare să favorizeze abilitatea nativilor din zodia Gemenilor de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţii sau cu autorităţile.

Horoscop marți, 23 aprilie. Zodia care trece printr-o perioadă proastă! Ai mare grijă

RAC Pari să nu treci printr-o perioadă foarte bună, dar ziua de marți poate fi destul de plăcută și pozitivă. Ar trebui să-ți exprimi creativitatea, să arăți ce e mai bun din tine și, de ce nu, să îndrăznești să te implici într-o relație romantică deosebită. Energia ta vitală pare să fie în creştere, încearcă să nu-ți mai scazi vibrația supărându-te pe faptul că nu te bagă în seamă mereu cine îți dorești să o facă, mai ia lucrurile și așa cum vin!

LEU Urmărește echilibrul perfect între viața profesională și cea privată. Dacă faci asta, poate veni, destul de curând chiar, un moment în care nu va mai trebui să regreți alegerile făcute la un moment dat. Poți reuși să te simți în perfectă armonie cu propriile tale decizii. Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aşteptai par să fie pe drum, totuşi, este posibil să nu ajungă în cantitatea pe care ți-o doreai.

FECIOARĂ Astăzi te poate cuprinde o dorinţă obsesiv-compulsivă de a face treburile repede şi bine. Nu vinde blana ursului din padure, cum se spune în popor, adică nu face promisiuni de care nu ești sigur că te poți ține, pentru că, mai târziu, s-ar putea să produci dezamăgiri gratuite. Stelele spun că poate fi momentul să începi să te mulțumești cu mai puțin, cu ceea ce ai, decât să fii mereu bosumflat pe ceea ce nu reușești să obții!

Horoscop
Horoscop/SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop marți, 23 aprilie. Zodia care trece printr-o perioadă proastă! Ai mare grijă

BALANȚĂ Mai calm, mai rezonabil, mai disponibil decât de obicei, poți să menții relații echilibrate și plăcute cu toți cei din jurul tău. Nu ezita să-ți împărtășești buna dispoziție și să asculți păsurile familiei, pe ale celor dragi, în general. Nu fii prea critic cu cei din jur, și nici cu tine însuți! Înlocuieşte reproşurile cu un zâmbet şi confirmă-ți disponibilitatea de a ajuta pentru a le rezolva pe toate cele.

SCORPION Marți, influențele astrale indică faptul că ai putea să-ți dai, în sfârșit, seama de neajunsurile care îți pot marca viața emoțională. Ai putea întâmpina un eșec cu persoana iubită, dar încearcă să îți păstrezi calmul și să-i asculți doleanțele : sunt șanse să poți restabili cu ușurință o situație mai bună! Un procent dintre Scorpioni pot pleca, însă, într-o călătorie, poate până la colț, după o pâine ciabatta cu măsline, stelele par să fie favorabile, oricum!

SĂGETĂTOR Astăzi poți fi mai exigent cu tine însuți, însă pare că trebuie să te implici mai mult în ceea ce faci și să demonstrezi că ești serios în intențiile tale. Pare să fie o zi perfecta pentru a face bani, pentru a realiza o vânzare sau pentru tranzacții financiare. Norocul pare să fie de partea ta, datorită influențelor benefice ale planetei Jupiter. Nu te lăsa dominat de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să-ți faci prieteni noi.

Horoscop marți, 23 aprilie. Zodia care trece printr-o perioadă proastă! Ai mare grijă

CAPRICORN Fericiți făcătorii de pace, iar astăzi pare că o să te numeri și tu printre aceștia, pentru că sunt șanse să reușești să aplanezi, cu multă diplomație, un potențial conflict dintre persoane din jurul tău. Realismul tău te poate ajuta să eviți să cazi în vise utopice. Prin urmare, te-ai putea bucura de o mare creativitate, rămânând, în același timp, cu picioarele pe pământ. Totul este o chestiune de voință: pare că trebuie să iei unele inițiative concrete, ca să-ți meargă bine!

VARSĂTOR Pari să ai o mulţime de strategii și de idei în ceea ce priveşte domeniul comunicării. Climatul actual te poate invita, însă, mai degrabă, să-ți lași ego-ul deoparte și să-ți lași în surdină puterea de convingere și să te apropii de ceilalți într-un mod mai deschis, dând dovadă de mai multă receptivitate, mai multă modestie și mai multă diplomație. Adoptând această atitudine, poți avea toate șansele de a-ți consolida legăturile și de a câștiga la capitolul popularitate.

PEȘTI Prin afirmarea clară a opiniilor și a pozițiilor tale poți să reușești să fii luat în serios de partenerul tău. Dacă te pui pentru o clipă în locul celuilalt, ai putea descoperi că acesta poate să aibă unele dificultăți în a  avea încredere în tine, unde poți fi atât de ”alunecos”, uneori. Astăzi, însă, pari să ai încredere în tine și în convingerile tale, ceea ce poate fi un început bun. Ai toate șansele să îți construiești o bază solidă și să găsești o modalitate de a progresa.