Horoscop marţi, 22 iunie! Zodia care este obligată să mintă. Riscă să-şi piardă persoana iubită

BERBEC Dacă eşti pus în postura să dai explicaţii sentimentale, nu uita că adevărul (numai uşor rectificat) este cea mai bună minciună. Astăzi scapi de o grijă sau rezolvi o situaţie mai veche. În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o configuraţie favorabilă. De astăzi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala, spune Jupiter, din Pești. 

TAUR  Dimineaţa încearcă să nu exgerezi, nici cu vorba, nici cu fapta. Îţi regăseşti echilibrul şi buna dispoziţie graţie lui Saturn, retrograd, în Vărsător, care cenzurează excesele şi te orientează către cumpătare. Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa! Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii, sau familia te poate aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. 

GEMENI  Este bine să fii stăpân pe situaţie! Cam aşa te simţi astăzi, ceea ce îţi dă şanse mari să duci la bun sfârşit proiectele, interesele. Dar, mai întâi, trebuie să îndrepţi o situaţie din trecut! Uneori te înşeli în privinta oamenilor, pentru ca îţi faci păreri rapide şi preconcepute. Evită dezamagirea, fiind mai pragmatic în relaţiile cu colegii, prietenii, anturajul. Sigur că astăzi poţi intra în criză de timp, este talentul zodiei şi nici banii nu îţi ajung… dar este vară și viața este frumoasă!

RAC Jupiter şi Soarele îţi aduc noroc şi protecţie. Dacă ai un obstacol, prag, examen, aceasta este ziua favorabilă! Este timpul să să îţi îmbunătăţeşti calitatea traiului cotidian! Zodia ta este, oricum, bine aspectată, aşa că îndrăzneşte să-ţi afirmi personalitatea şi opţiunile. Cu Luna, patroana ta, care pare a fi în toane bune pentru tine, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau de natură feminină. Sau, probleme cu, sau, despre dragoste! 

Horoscop marţi, 22 iunie! Zodia care este obligată să mintă. Riscă să-şi piardă persoana iubită

LEU Astăzi trebuie să faci pe bunul samaritean, să pari blând şi bun, să te interesezi de problemele celor din jur. Bunăvoinţa pe care o arăţi nu va trece neobservată! Bine faci, bine găseşti! Ai unele veşti care te neliniştesc şi te îngrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neaşteptat, ori rezolvi tu situaţia, aproape din întâmplare! Dar, cu siguranţă că “întâmplarea” se numeşte iscusinţă şi competenţă. 

FECIOARĂ  Ai sentimentul că anumite aspecte ale vieţii tale profesionale te depăşesc. Poate este momentul unei perfecţionări? Sau este vorba de apropierea concediului de vară? Stelele te avertizeaza asupra unei greşeli minore, o decizie proastă, pe care poţi să o comiţi astăzi. Daca recunoşti despre ce este vorba este foarte bine, daca nu, o să ai timp după aceea să repari ce ai stricat! 

BALANŢĂ Eşti inspirat să rezolvi unele situaţii care te obsedau. Astăzi nu ai timp de pierdut, trebuie să alegi rapid! Te joci de-a strategul, dar cu propria ta viaţă. Multă grijă la detalii! Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea în decizii pe care trebuie sa o arăţi astăzi anturajului. Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Deci, poţi să speri astăzi în rezolvarea favorabilă a problemelor tale tactice, fie profesionale, fie sentimentale.

SCORPION Schimbarea pe care o doreşti, la care te gândeşti, e benefică! Astăzi poţi să stabileşti unele acorduri, acţiuni, care pot avea un impact pe termen foarte lung, în direcţia dorită de tine. Ai nevoie de mai mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Eşti îngrijorat de viitor, de evenimentele ce vor veni. De obicei, cele pe care le aştepţi cu nerăbdare şi nici ziua de astăzi nu face excepţie. Mai multă răbdare, mai puţin tutun şi aşteaptă, foloseşte momentul prielnic, optim!

Horoscop marţi, 22 iunie! Zodia care este obligată să mintă. Riscă să-şi piardă persoana iubită

SĂGETĂTOR Astăzi ai o bruscă pasiune pentru ţări exotice şi pământuri îndepărtate. Poate fi şi o izbucnire contra firmei-vampir unde eşti exploatat ca şi negrii de pe plantaţie. Mai ai puţin, curaj, stelele îţi sunt favorabile, ziua este încă lungă, e sezonul cald cu distracţie, pasiuni, timp liber! Pe seară, voinţa şi determinarea care te-au caracterizat în ultimul timp încep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre, doar să fii natural şi să nu mai faci compromisuri păguboase.

CAPRICORN Norocul e de partea ta şi îţi ridică moralul, cam veştejit de prostia şi egoismul din jurul tău. Fie serviciu, sau sentimente, acţionează cu hotărâre! Îndreaptă-ţi atenţia către profesia sau meseria ta. Eternul Pluton, retrograd, din zodie și Saturn, protectorul tău, în Vărsător, retrograd și el, te protejează. Pluton pare a fi, după ultimele descoperiri spațiale, o planetă mică, un străin de sistem, cu obiceiuri ciudate, dar nu face rău! Unii zic că aduce bani, avere şi putere, făcând aluzie la plutocraţie. Nu este rău să-i iei în serios!

VĂRSĂTOR   Se pare că eşti mai sensibil, empatic şi mai perspicace şi limitările, defectele anumitor persoane din jurul tău devin mai evidente şi te deranjează. Dar, te bucuri de o vitalitate crescută! E bine să ai mai multă ambiţie, dar nu te lăsa folosit şi ameţit de promisiuni şi vorbe mari. Astăzi şi în general nu trebuie să exagerezi cu efortul spre gloria şi banii altora, decât dacă eşti angajat, ești plătit pentru asta. Şezi şi cugetă, spune o veche zicala, care astăzi pare că ti se potriveste perfect. 

PEŞTI Cei din familia ta, prietenii, au nevoie de ajutorul tău inspirat. „Cămaşa este mai aproape de piele”, spune înţelepciunea populară!  Pe total, o zi pastelată şi o seară plăcută!  Uneori este bine sa fii mai puţin comunicativ şi doar sa asculți. Uneori lucrurile se rezolvă şi de la sine.  Este o zi în care trebuie să analizezi cu atenţie, alteori trebuie să ceri un sfat, ca să nu regreţi mai târziu. Trebuie doar să decizi dacă ziua de astăzi este „uneori” sau „alteori”!

Horoscop marţi, 22 iunie! Zodia care este obligată să mintă. Riscă să-şi piardă persoana iubită